Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Еее,Бруно Алвес веќе направи трансфер во Зенит:tv:
Првпат слушам, последниов месец бев на одмор без компјутер, интернет, телевизор...
Колкава беше цената на трансверот?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Првпат слушам, последниов месец бев на одмор без компјутер, интернет, телевизор...
Сигурен сум дека беше појке од 20 милиони...сега дали 22 или 32 ...не сум сигурен:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
18 милиони фунти чинам беше... ебати таквите играчи, имаат шанса да играат во врвен клуб а идат у шит клуб за пари.

Иначе моја лична желба за у одбрана е Томас Вермален. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тиаго Силва и...презадоволен. Ист тип на играч е како Пепе, ќе косат позади :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Силва е можда најдобриот избор моментално за во Реал ама тешко дека Милан ќе го даде.

Иначе, најверојатно Бенфика сеа „бара“ 40 милиони евра за Давид Луиз, заради интересот од Шити. Што ќе им го сега Луиз бе!? Што пикаат прсти и овде, идиоти!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Силва е можда најдобриот избор моментално за во Реал ама тешко дека Милан ќе го даде.

Иначе, најверојатно Бенфика сеа „бара“ 40 милиони евра за Давид Луиз, заради интересот од Шити. Што ќе им го сега Луиз бе!? Што пикаат прсти и овде, идиоти!
Ич не ми се допаѓа овој Давид Луиз некако физички не ми изгледа доволно цврст, премногу ми е слаб за еден централен дефанзивец со други зборови како лигуш ми е:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462

Можно е за трет напаѓач, има само 17 години, и сеуште му е рано за во голем тим. Би било одлично кога би го купиле за трет напаѓач, да учи од поискусните играчи и од Мурињо. Пред него стои светла иднина, за 2-3 години ќе биде еден од најдобрите напаѓачи во светот, многу сличен профил на играчи се со Дрогба. Иначе е најмладиот играч кој постигнал највеќе голови во една сезона во Белгија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom