Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај ете ме и мене со бр. Руд Ван Н. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.916
Поени од реакции
23.339
31737_414904233000_28585173000_4393993_2792455_n.jpg

Интересно ! Ди Мариа 40 мил , Де Роси 30 , Коларов 15, Маикон 30

115 милиони само :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Прегледај го приврзокот 29773

Мур рече нема шанси да даде толку пари за ди мариа, во кој и толку не верува, знае дека е добар ама зависи како ќе се снајде, затоа мислам дека силва за таму е примарна опција познавајќи го Мурињо :pipi:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71

Многу интересен состав....
Навали народе по: Marcelo, Lass Diarra, Mahamadou Diarra, Fernando Gago, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Garay, Raúl Albiol, Álvaro Arbeloa, Raúl ...

П.С Милан нека платет едно 70 милиони евра и евему екипа за да го освои калчото.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мур рече нема шанси да даде толку пари за ди мариа, во кој и толку не верува, знае дека е добар ама зависи како ќе се снајде, затоа мислам дека силва за таму е примарна опција познавајќи го Мурињо :pipi:
Абе многу ? кај се многу па и вие коа почнаа да фрчат по 100 милиони за човек, зошто не овој за 40м:toe: И од овој има надеж што ако игра во послаба лига. Се виде ако не гледаме Португалско во Европа колку добри мечеви изигра дечкото. Само му фали една работа, да го носи тимот на грб...друго све има, техника(феноменално), брз е, пробивен(одлично)...:smir:

--- надополнето ---

:zlo:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
каков ди мариа бре ајде,40 милиони многу се за него,нека се земе некој друг играч искусен на таа позиција,па и немора да се купува зашо не се земе на позајмица да се проба а не само да фрламе пари,одамна неаме позајмено оиграч од друг тим

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ако стигне добра понуда од 45+ за Игуаин ќе ја прифатат сто посто.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Навали народе по: Marcelo, Lass Diarra, Mahamadou Diarra, Fernando Gago, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Garay, Raúl Albiol, Álvaro Arbeloa, Raúl ...

П.С Милан нека платет едно 70 милиони евра и евему екипа за да го освои калчото.
Да, Реал оваа сезона ќе игра со само 11 играчи, без резерви. Од овие може да се продадат само Мамаду/Лас/Гаго, Дренте, Раул (таман за у Милан :) )

Марсело (неодамна го продолжи договорот до 2015, ако некој го сака ќе треба скапо да плати) замена за Коларов, Диара/Гаго/Лас замени за Чаби и Де Роси, Дренте си оди, ВДВ замена за Кака, за Игуаин милијарда пати Валдано кажа дека не е на продажба, Гарај и Албиол за Рамос и Пепе, Арбелоа за Маикон/Коларов, и Раул ќе си оди.

Ако е така, повеќето од овие што ги набројав уште на почеток на изминатава сезона се знаеше дека ќе бидат резерви, па не си заминаа, така да според тоа нема ни сега да си заминат.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Незнам зашто уопште зборите за Де Роси. Дали стварно мислите дека Де Роси ке ја напушти Рома? Не вреди да помислите такво нешто. Едвај чекам да го видам Реал со 3 напаѓачи после толку време! Иначе на која ке може да се глеа презентацијата на Мурињо? не идам у школо за да ја гледам... :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Не знам каде ќе ја даваат презентацијата...како и да е јас нема да можам да ја гледам...во 13:00 точно излагам од дома за на работа:toe:

Колку што видов 2-ка никој нема земено...па си направив дресче за аватар:)

Инаку и јас мислам дека се многу 40 мил. за Ди Мариа, за Де Роси не верувам дека ке си оди од Рома...а и да не земат никој во средина и на крилните позиции...не е толку страшно...јас највеќе сакам да ја видам одбраната што ја замислил Мурињо...

Коларов.....Пепе.....Рамос.....Маикон

И треба да му се даде слобода на Мур за трансферите...сепак е голем стручњак, знае точно што сака!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Колку пати треба да ви се кажи оти Игуаин не оди нигде ?

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Луѓе дај некој ако може да ја сними презентацијата на Мурињо, за да може и оние зафатените да ја гледам..
П.С.На факс сум маме му е**м.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom