Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Ќе ги истресеме Мајорка не се ништо посебно...имаме убави спомени против нив кога ни гори под нозете:tv:Незнам.. во моментов, баш ништо не ме плаши.
Ќе ги истресеме Мајорка не се ништо посебно...имаме убави спомени против нив кога ни гори под нозете:tv:Незнам.. во моментов, баш ништо не ме плаши.
Manga is optimist again ?А што ќе биде ако им ја земеме титулата од нос ? :tv:
лошоооо... ноу јет:pos2:Manga is optimist again ?
E тоа не зависи од вас..:tv:http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=3495654&postcount=10779
А што ќе биде ако им ја земеме титулата од нос ? :tv:
е да не зависи од нас, сами ќе си го бришате фан клубот :pos2:E тоа не зависи од вас..:tv:
Еееееј не сите јас не се гордеам и не ни сакам да земеме титула, само ради тоа што ни го учукавте коа ни беше најпотребно и многу се разочарав, а ако ја земеме нема да ми смета секако само вас многу ќе ве боли тогаш(многу ќе ми биде мило)so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz
лани и ливерпул победи 5/6 од најдобрите 4 во англија па заврши дури третso koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz
шампионски бе ќе разбива малер :pos2:^ И Челзи годинава има 5 од 5 со големите екипи па ... ке видиме како ке биди
Ја викам од почеток на сезона ај нека одиграат само Реал и Барселона два меѓусебни натпревари, и така нека се решава титулата. Што викаш ?so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz
Nope, сеуште мислам дека немаме никакви шанси да ја освоиме.Manga is optimist again ?