Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Незнам.. во моментов, баш ништо не ме плаши. :)
Ќе ги истресеме Мајорка не се ништо посебно...имаме убави спомени против нив кога ни гори под нозете:tv:

B

Beck's

Гостин
so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
so koe lice se gordeete seuste vo vrska so moznata titula vo La Liga,znaci i da ja osvoite vie bi se gordeele iako 2 od 2 go papavte od Barca.Ae pozz
Еееееј не сите јас не се гордеам и не ни сакам да земеме титула, само ради тоа што ни го учукавте коа ни беше најпотребно и многу се разочарав, а ако ја земеме нема да ми смета секако само вас многу ќе ве боли тогаш(многу ќе ми биде мило):pipi:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
лани и ливерпул победи 5/6 од најдобрите 4 во англија па заврши дури трет :pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ И Челзи годинава има 5 од 5 со големите екипи па ... ке видиме како ке биди :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Ја викам од почеток на сезона ај нека одиграат само Реал и Барселона два меѓусебни натпревари, и така нека се решава титулата. Што викаш ?

Титулата се освојува со помалите тимови, Реал ако не ја освои нема да биде поради тоа што не ја победил Барселона ни еднаш оваа сезона, туку поради тоа што киксна на натпревари каде не смееше да си дозволи кикс, Билбао и Хихон.

Manga is optimist again :) ?
Nope, сеуште мислам дека немаме никакви шанси да ја освоиме.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Баш е послатко коа ке те тепаат два пати и коа сите мислат и очекуваат дека кај нив иде титулата и у последни кола градскиот ривал од нос им ја трга... Најслатко нешто .:vozbud:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе има уште време, не летајте високо. Да не славиме пред време на крај да не си останеме со празни раце... ама ипак мислам дека ке биде Fiesta de la noche :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom