Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
WoW интересно беше синоќе,со цел мотив кај вас се зголемила еуфоријата:vozbud::vozbud:Барселона(каков кикс)ај лајк дат..Лелле ако испаднат и од ЛШ,ако им ја земеме титулата(ај хоп)..ништо од Барселона...и од нивниот перфектен тим..Дефнитивно ни треба Мурињо..имаме добри играчи и со таков тренер Dream-Team:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сепак мислам дека Чиро Ферара е подобра опција, баш би се снашол во Шпанската лига, а посебно во Реал. :salut:
Чиро Ферераааа!??? Абе беги не ме зафркавај... ќе пропаднаме уште од првиот месец.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Кака пак тренирал у сала, се кладам дека нема да го видеме на терен до крајот на сезоната.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Сабајле читав малце низ некои шпански форуми, и колку шо можев да разберам зборуваат дека Кака не сакал да игра оти се чувал за светското првенство.. Повеќето од членовите се многу изреволтирани и дури пишуваат дека не го сакаат веќе во тимот, да си се врател во Милан.
А прочитав пак една изјава од Кака, дека демек имал страв да шутира топка оти си мислел дека пак ќе ја обнови повредата и затоа сакал целосно да се опорави.

Ако е стварно таков плачко да се чува само за светското, нека иде у курац и он и "повредата" негова. И така веќе околу 2/3 од сезоната играме без него, па нема да ми е криво и да си замине.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А бе луѓе за каков страв зборувате ? Не е тој некојси аматер, професионалец е нема логика тоа. Се си мислам нешто друго да не е во прашање..

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Хехе зборуваме.. Абе таква беше изјавата. И јас не верувам ама тоа е. Ќе чекаме, ќе видиме...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со оглед на тоа што има ризик со операција никогаш да не заигра, сигурно има страв. Али ако толку време не му поминува мора да праи операција, за која треба 8 недели да паузира. И ако уште не заигра а на светско игра и ја би бил pissed...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сабајле читав малце низ некои шпански форуми, и колку шо можев да разберам зборуваат дека Кака не сакал да игра оти се чувал за светското првенство.. Повеќето од членовите се многу изреволтирани и дури пишуваат дека не го сакаат веќе во тимот, да си се врател во Милан.
А прочитав пак една изјава од Кака, дека демек имал страв да шутира топка оти си мислел дека пак ќе ја обнови повредата и затоа сакал целосно да се опорави.

Ако е стварно таков плачко да се чува само за светското, нека иде у курац и он и "повредата" негова. И така веќе околу 2/3 од сезоната играме без него, па нема да ми е криво и да си замине.
Хахаха ни мене нема да ми биде криво, уште сеа ако сака нека замине. Факт е дека се чува за светското, го заболе кур за Реал како и повеќето во тимот. Колку ги има само што играат ради ред не даваат отпор ама ич. Само ај кој ќе збори после ќе ме прават повеќето луд или дека немам појма.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Јас дури веќе заборавив оти Кака е играч на Реал... речиси цела сезона без него :nesvest:

Г

Грејвдигер

Гостин
WoW интересно беше синоќе,со цел мотив кај вас се зголемила еуфоријата:vozbud::vozbud:Барселона(каков кикс)ај лајк дат..Лелле ако испаднат и од ЛШ,ако им ја земеме титулата(ај хоп)..ништо од Барселона...и од нивниот перфектен тим..Дефнитивно ни треба Мурињо..имаме добри играчи и со таков тренер Dream-Team:smir:
Мурињо малце тешко да се доведе да ни биде тренер, мада за добра пара се е можно... Капело може, и он самиот имаше изјавено одамна дека сака кариерата да ја заврши у Реал, а мислам дека само он и Мурињо може одлично да ракуват со тимот.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Е сега и ние забушаваме.Ако Кака се чуствува способно да игра ке игра а и плус нема никаква логика да се чува за светско а цело време да тренира во сале (физички нема да биде спремен за Јуни).Секако дека се претпазливи со повредата воедно ова и е најкритичниот период важно е сега да не се префорсира и пак да се здобие со повреда.Го очекувам Кака во полна пареа кога ке се врати.:smir::smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе ај не тресете... Да беше ова за Роналдо ќе поверував ама Кака нема шанси.

Може да се чува за светско поради тоа што има опасност да го пропушти, но ако Пелегрини го викне сигурно ќе игра доколку е во можност...

И што фајде ќе има на Светско ако не е во меч-форма. Неможеш од сала и после 2 месеци неиграње да играш СП. Ако не заигра до крај на сезонава не верувам ни дека ќе игра на СП. :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom