Си беше еднаш една велесила,најјака екипа во Историја,во составот го имаше Богот на фудбалот,и така во најдобрата сезона за нејзе остана со ZERO TITULI.
protiv real e pojaka,vie toa dobro go znaete :tv:Леле колку сум срекен за Барса ејј.. сите ја правеа најака најака сеа што сакам да испаднат од ЛШ и да ја изгубат титулата у Шпанија.
Иначе Мурињо за тренер подитно!
Ако бараш рамо за плачење, тука неможеш да го најдеш. Жалам...protiv real e pojaka,vie toa dobro go znaete :tv:
Баш такви имаме колку сакашНеаме толку дефанзивци у среден ред за Мурињо да е тренер :tv:
Се посигурен и посигурен станувам дека ке ја освоиме оваа година Премиера. Бидејки видете го распоредот на Барса, после реванш дуелот со Интер им следува гостовање против Виљареал.. а ако сакаат да го поминат Интер ке треба бааги многу да се потрошат и изморат, а бидејки Виљареал успеа еднаш да им извади нерешено на Барса и тоа на гости, не гледам зашто не би можел истото да го направи и на домашен терен.. + притисокот е врз Барса.http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=3495654&postcount=10779
А што ќе биде ако им ја земеме титулата од нос ? :tv:
Мислиш не?!:tv:http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=3495654&postcount=10779
А што ќе биде ако им ја земеме титулата од нос ?
и ве молам не ги спомнувајте, тука барса и интер имаат фан клубови сопствениprotiv real e pojaka,vie toa dobro go znaete :tv:
Не верувам дека можеме да кикснеме со нив... толку им е силата... ќе имаат други натпревари за да се борат за ЛШМајорка ме плаши...
Dolga e niva za oranje drugar.Poz:smir:Си беше еднаш една велесила,најјака екипа во Историја,во составот го имаше Богот на фудбалот,и така во најдобрата сезона за нејзе остана со ZERO TITULI.
Незнам.. во моментов, баш ништо не ме плаши.Мајорка ме плаши...
Не се летај...јас бев многу сигурен коа бевме прво пред да изгубиме од Барса и не си свесен колку се разочарав таа вечер...Затоа не би им дал уште 10 год да поминат 1/8 ЛШ или Ла Лига да земат...крвта нивна манекенска:nerv:Се посигурен сум дека ќе ја освоиме ЛаЛига:smir: