Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ве молим не пуните страни со педерчињата, ја гнасиме само. Убава ни е вака :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
Си беше еднаш една велесила,најјака екипа во Историја,во составот го имаше Богот на фудбалот,и така во најдобрата сезона за нејзе остана со ZERO TITULI.
Леле колку сум срекен за Барса ејј.. сите ја правеа најака најака сеа што сакам да испаднат од ЛШ и да ја изгубат титулата у Шпанија.

Иначе Мурињо за тренер подитно!
protiv real e pojaka,vie toa dobro go znaete :tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Психолошката состојба на Барса...моментално е на наша страна.....

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=3495654&postcount=10779

А што ќе биде ако им ја земеме титулата од нос ? :tv:
Се посигурен и посигурен станувам дека ке ја освоиме оваа година Премиера. Бидејки видете го распоредот на Барса, после реванш дуелот со Интер им следува гостовање против Виљареал.. а ако сакаат да го поминат Интер ке треба бааги многу да се потрошат и изморат, а бидејки Виљареал успеа еднаш да им извади нерешено на Барса и тоа на гости, не гледам зашто не би можел истото да го направи и на домашен терен.. + притисокот е врз Барса.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Си беше еднаш една велесила,најјака екипа во Историја,во составот го имаше Богот на фудбалот,и така во најдобрата сезона за нејзе остана со ZERO TITULI.
Dolga e niva za oranje drugar.Poz:smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се посигурен сум дека ќе ја освоиме ЛаЛига:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се посигурен сум дека ќе ја освоиме ЛаЛига:smir:
Не се летај...јас бев многу сигурен коа бевме прво пред да изгубиме од Барса и не си свесен колку се разочарав таа вечер...Затоа не би им дал уште 10 год да поминат 1/8 ЛШ или Ла Лига да земат...крвта нивна манекенска:nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom