Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
WTF!!!!!!!!:nesvest::nesvest::nesvest::uvo::uvo::uvo:...........ако имал секс со 16 годишно девојче, тогаш ако дојде во Реал што останува со девојките-жените на другивеее:toe::tapp: Не ни треба манијак во тим:back:
Да бе...жените на Раул,ВДВ,Кака и остали ке се залетаат по лепотанов :pos2:

Инаку за Кака веке почнува да ми станува сомнително...Нели рекоа дека има пубалгија,поради која треба да отсуствува 2-3 недели,а еве го нема веке повеке од 1 месец на теренот...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Да бе...жените на Раул,ВДВ,Кака и остали ке се залетаат по лепотанов :pos2:

Инаку за Кака веке почнува да ми станува сомнително...Нели рекоа дека има пубалгија,поради која треба да отсуствува 2-3 недели,а еве го нема веке повеке од 1 месец на теренот...
Абе може они нема да се летаат по него, ама он по нив ДА:) ватевер не верувам дека само седел од страна и прател ситуација што и како се дешава т.е се заситил само од гледање...тоа кај нив тешкоооо...:pipi:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Рибери не ја правел оваа работа, туку само ,,гледал,, барем така изјавуваше :wink:
Јас па прочитав дека се бранел со тоа дека не знаел оти девојчето има 16 години. Тури му пепел бе. Ако сака и со баба Ратка нека оди..

Него, обновувањето на договорот на Игуаин оди полека но сигурно. Тој изјавил дека за краток период очекува да биде завршено. Дај нека го средат шо побрзо, оти уште за него фали да читаме шпекулации секој ден по медиумите.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па овие постариве и бараат помали нежни пич.ња :) жените им здосадуваат а и стареат...чим имаш пари колку да си стар или грд (убав) ќе имаш нешто убаво 16 годишно за :sekss: (BOOM BOOM)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
moni <3 real;3494237[B напиша:
]Добро ќе биде некој фин, добар и љубезен да ми каже што е толку работава со Кака???[/B] Значи пред секоја утакмица е неизвесно неговото играње и сите гаат некаква надеж дека ќе излезе на терен...ама вака како што тргнало мислам дека следен пат ќе го видиме наредна сезона.:nesvest:
Немам појма ни јас...Стварно значи претеризам..Подобро нека кажат што веќе еднаш се случува со него,инаку жена му на ФБ мислам дека вчера имаше на статус..дека се уште не е опоравен па ние фановите да се молиме да му помине побрзо повредата...:pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мурињо за тренер, ако сакаме Меси више да не мрдне против нас :pos2::pos2:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Леле колку сум срекен за Барса ејј.. сите ја правеа најака најака сеа што сакам да испаднат од ЛШ и да ја изгубат титулата у Шпанија.

Иначе Мурињо за тренер подитно!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Неаме толку дефанзивци у среден ред за Мурињо да е тренер :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Си беше еднаш една велесила,најјака екипа во Историја,во составот го имаше Богот на фудбалот,и така во најдобрата сезона за нејзе остана со ZERO TITULI.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom