Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Ај сега да го видиме Пелегрино што ќе прави. Скоро сите играчи се во врвна форма, и сите тие заслужуваат првотимски статус. Баш да видиме како ќе го склопи составот за утре. Мислам дека составот против Лион ќе биде истиот тој со кој ќе излеземе утре, нема да одмара Пелегрини ништо.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај нека го постира некој линкот за позадините со Реал за Firefox(се надевам свативте):kesa:
http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=real+madrid

Јас сфатив дека ваков скин бараш :kesa:

Бидејќи ни тргна со оваа формација особено со помаливе тимови, би требало и утре да се игра истата. Можеби ќе сака МП да смени формација за Лион, па утре да ја испроба со Ксерез но пак ќе кажам мое мислење е дека треба и против Лион да одиме со 4-1-3-2. Сега тоа што ќе нема замена за напад е лошо но може да помине.

Не би требало утре Гарај да се форсира доколку Марсело може да игра.

Може утре да му се даде шанса на Ласс, да се види дали ја има поправено формата, а исто и на ВдВ место Гранеро. Сепак не би штетело ако МП зачува барем 2-3 играчи за Лион. И секако пак желба ми е да му даде шанса на Москера од клупа :pipi:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
херез лесно ке ја добиеме, а и лион ама малку потешко важно гол у гости да се даде ама главна атракција во вторник ке биде манчестер милан

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
херез лесно ке ја добиеме, а и лион ама малку потешко важно гол у гости да се даде ама главна атракција во вторник ке биде манчестер милан
милан - манчестер !!! те поправам :baeh:
сепак за нас не не интересираат другите многу лион реал ќе ни биде шлагот :tv:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
милан - манчестер !!! те поправам :baeh:
сепак за нас не не интересираат другите многу лион реал ќе ни биде шлагот :tv:
мора да им вратиме за тоа пред 2-3 години коа не тепаа со жунињо :smir:Ке ми се исполни душата ако против лион влезе младинец

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ај со среќа нека му е на Каналес:drk::kesa:....него гледам многу сте уверени и сигурни дека ќе тепаме во вторник:toe:....не да сум песимист за утакмицава и не да мислам дека ќе не здрват, страшно нешто, незнам зашто:tapp: т.е знам, можда затоа што Лион на домашен терен се држат доста добро(иако изгубија од Фиорентина) и имаат добра игра, така да може нашиве јако да го исцицаат или па нерешено да биде...ама како и да е кај нас кога ќе дојдат мора да го кркаат иначе отидовме јабана:nesvest: Највеќе од се сакам да сум грешка со мислењево, да ги згазат во вторник и да можам на раат да си спијам:pipi:
п.с. Немојте да ме пцуете сега:back:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Наздравје нека ни е да ни се исплати за секое евро и повреди да нема.
Со Ксерез без потценувања не би требало да има потешкотии али сепак не сме аматери па да се деси такво нешто.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ај со среќа нека му е на Каналес:drk::kesa:....него гледам многу сте уверени и сигурни дека ќе тепаме во вторник:toe:....не да сум песимист за утакмицава и не да мислам дека ќе не здрват, страшно нешто, незнам зашто:tapp: т.е знам, можда затоа што Лион на домашен терен се држат доста добро(иако изгубија од Фиорентина) и имаат добра игра, така да може нашиве јако да го исцицаат или па нерешено да биде...ама како и да е кај нас кога ќе дојдат мора да го кркаат иначе отидовме јабана:nesvest: Највеќе од се сакам да сум грешка со мислењево, да ги згазат во вторник и да можам на раат да си спијам:pipi:
п.с. Немојте да ме пцуете сега:back:
не победија во франција, ама изгубиа во фиренца :smir:
сепак мислам дека во вторник е време за враќање на еден малце постар долг(чекор по чекор на сите) :tv:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Со среќа нека му е на детево, ме бендисува како игра, има голема надеж во него. Сега уште на Сарабија да му се продолжи договорот да не го чапни некој пред наш нос, и супер ќе биде. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom