Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ајде и од мене добредојде за Каналес, да докаже дека ќе вреди милиони милиони повеќе од тоа шо го плативме :smir:
сепак еве една интерсна изјава :tv:

http://sportski.mk/statija/3679

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Вечерва тука ќе играат нашиве фудбалери. :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Верчерва со овој состав Пелегрини по мое ќе игра:
Касиљас
Рамос------------Албиол------------Гарај------------Арбелоа
Чави
Роналдо-----------------Кака------------------Марсело
Игуаин
После може да влезат ВдВ и Ласс,а овој состав доколку не се случи нешто непредвидено би требал да е 90 % и оној што ќе стартува сo Лион.
http://www.interesno.com.mk/sport/54-fudbal/3512-ronaldo-ligata-na-sampioni-e-opsesija-za-real-madrit

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Касиљас
Чави
Игуаин
После може да влезат ВдВ и Ласс,а овој состав доколку не се случи нешто непредвидено би требал да е 90 % и оној што ќе стартува сo Лион.
http://www.interesno.com.mk/sport/54-fudbal/3512-ronaldo-ligata-na-sampioni-e-opsesija-za-real-madrit

ako igra so marcelo u sredina tesko deka ke tepame:nenene:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Касиљас
Чави
Игуаин

викаш со 10 играчи ќе ги тепаме? :tv:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Касиљас
Чави
Игуаин

Со 10 играчи :pos2:....BTW од кога и Чави играе во Реал :kesa::tv:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Вечерва тука ќе играат нашиве фудбалери. :tv:

НЕ, може и ќе играат:wink: на што личи ова бе алооо, како во бавча некоја да ќе треба да играат:pop::tapp:........................и да се надоврзам за тоа што ме цитираше БАТИСТУТА и што ме поправи дека во Франција Лион тепале, со тоа се потвртдува дека сепак на домашен терен играат перфектно па и од таму можеби ми е таа хипотеза дека ќе го јадат нашиве во Франција. Како и да е сепак тука е и тој некогашен долг за кој мора еднаш да им се врати, па можеби тоа ќе им биде и мотивација, а моиве муабети ќе пропаднат во вода.(би сакала да е така):back:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Гледам пишува дека и натпреварот со Лион во Франција нема да се одигра под добри услови. Има чести врнежи од дожд, а во вторник се очекува дека температурата ке биде макс.+5 степени, и дека дождот ке биде најсилен.
Лош стадион и вечер, а и во вторник.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добредојде за Каналес...Прочитав дека ќе тренирал со Реал во претсезоната, и ако се покажел добро ќе може да игра и од наредна сезона за нас. Дај боже да се покаже па да го имаме уште од наредна сезона :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Со Марсело во средина играме цела сезона, и играме одлично, зар, не?
Да на мнозина натпревари игравме така но, пак ќе кажам таа игра е сто пати полоша од играта која ја игравме на минатите натпревари кога Гранеро играше место Марсело а овој играше бек.
Значи против послабите тимови поголема корист имаме од Марсело како бек... факт!
Плус Гранеро и ВдВ се во форма, така да Марсело треба сега да е трета опција за таа позиција.
Но за вечер можно е и Марсело да игра крило.
Би сакал да ја видам истата формација како со Еспањол и Депортиво и ваква средина:
Чаби
Роналдо-Кака-ВдВ​
но не ми се верува дека вечер Пелегрини ќе почне со двајца напаѓачи (Раул и Игуаин), од страв да не се повреди некој а и би немале резерва за нападот.

Веројатно ќе игра пак со 4-2-3-1 што лично не ми се допаѓа но тоа го прави малиот број на напаѓачи особено со повредава на Бензема.:jaj:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лас место Гути, Роналдо место Бензема и Игуаин место Раул. Тоа ќе бидат измените од тимот со кој игравме минатите 2 утакмици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom