visnecrew09PP
ZZZZZ
- Член од
- 18 февруари 2009
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 38
ODSEKOGAS SNE MU IDOLI !!!После ние прилепчаниве сне биле мајмуни, еве и вие битолчаниве сте знаеле да се качувате по ѕидој!:smir:

ODSEKOGAS SNE MU IDOLI !!!После ние прилепчаниве сне биле мајмуни, еве и вие битолчаниве сте знаеле да се качувате по ѕидој!:smir:
за ПЕЛИСТЕР ако треба и на месечината ќе се качам !!!!!:je:После ние прилепчаниве сне биле мајмуни, еве и вие битолчаниве сте знаеле да се качувате по ѕидој!:smir:
Bratu nema zid na stadionon preku koj se nemam kaceno!!! Na malana (starata) se imav kacuvano pred policija...za dve sekundi se kacuvav ko ce se svrteja so grb :pos2:. Kolku imam trenerki poebano od pisata na zidojne...Освен мене овде кој се има друг качувано преку ѕид на големата трибина позади од кај болницата пред да падни стариот ѕид?
Jas ko dete malo ednas vo BT vlegov so od Pelister pionerite :pos2: ...vidov guzva pred vrata i se vterav od malata tribina vlegovme, pa niz teren na golemata...hahahaha ....pa posle normalno si se trgnav kaj edni prilepcani!!!јас :smir:само не од кај болницата туку од кај куќите се иамам качвано .
deteto e od gevgelija od kozuv dojde vo pobeda retko odi na treninzi poradi privatni obvrski ali sepak e najdobar vo momentovПријатели, може да ми кажете нешто повеќе за Чурлинов?
Кој ви е најдобриот играч бај-д-веј?
mnogu dobar igrac. ima tehnika i brzina, samo nema mnogu izrazen oset za gol. mislam deka na krilo bi bil pokorisen!Пријатели, може да ми кажете нешто повеќе за Чурлинов?
Кој ви е најдобриот играч бај-д-веј?
3:1утре ПОБЕДА - ТЕТЕКС
ќе победиме така? редена е 100%???
zna4i denska ne se odigra utakmicata radi smrta na maserot na fk POBEDAkrste_pp напиша:
R.I.PБог да го прости.Ајде в недела уште 3 бода и бегство од опасната зона!
цел свет знае дека е наместен натпреварот:smir:Бог да го прости.Ајде в недела уште 3 бода и бегство од опасната зона!
Па и јас знам.:smir:цел свет знае дека е наместен натпреварот:smir: