visnecrew09PP
ZZZZZ
- Член од
- 18 февруари 2009
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 38
POBEDA-TURNOVO 1:0
I VO DOBRO I VO ZLO SO TEBE SME POBEDO !!!
I VO DOBRO I VO ZLO SO TEBE SME POBEDO !!!

Mnogu mi e krivo so ispustivme pobedi ili remi na nekolku natprevari...sega ce bevme daleku od opasnata zona!!!
Ama ako FK POBEDA si e FK POBEDA, ce se vrati i vo najteskoto!!!
P.S. Znaj nekoj koga ce se razgleduva zalbata??? I dali nesto se zboruva...???
Zalbata je se razgleduva na 18.Noemvri...A nemam slusnato nesto da se zboruva,sto i kako ke bide
A golot na curlinov,sigirno najdobar na koloto,a moze i na esenskiot del...Netkrenata topka i toj ja zafati vo let so dvete noze vo vozduh,od svtuvanje,ne nozicki nego nesto kako volej,no so dvete noze vo vozduh
Ако се пресуди во полза на Победа че јадиме вол пакжалбата требаше да се разгледува на 13 ноември, ама колку шо разбрав се одлагфа за средината на декември...
че дам и мое мислење...шансите да добие победа според мене се големи, затоа што казната е донесена без валидни докази, туку само врз база на искази од поединци!
AKO JA SKINA KAZNATA SITE KAJ ACULE F KAFANA I NE VOL BIVOL IMA DA JADIME A AKO NE PAK OSTANUVAME NA CURVA SUD:pos2:Ама на сред терен да го печиме јас велам:pos2:.
3 за 3 а.....заради Брацо си олку сигурен или во Победа дека е поквалитетна од Тетекс?Trgna na podobro...Nova pobeda vo Kratovo,i so veke vkalkuliranite 3 boda protiv Teteks,izleguvame konecno od opasnata zona!!!
Da se mnozat pobedive....