Фан Клуб: Партизан

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
И тошич и љајиќ ќе потпишат за јунајтед.. тошич ке остане во јунатјед а љајиќ ке се врати во партизан ама како позајмен играч од јунајтед ....

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
so ne mi se svigja ova kaj zvezda i kaj partizan.Ce sozdade jak igrac i dve sezoni nemozat da go zadrzat , a ke lazat imale nekakvi ambicii za LS. Gledaat samo pari da zemat...ajt toa e jbg

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па кај може да задржат играч кој вреди преку 10 милиони!!!
Тоа е јбг..
Амбиции имаат ама со странски играчи што ги зимаат поефтино и доста профит имаат

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Isto e i vo kosarkata-sekoja godina Partizan prodava po 2-3 dobri igraci ama od narednata ima novi 2-3 dobri igraci i taka sekoja godina......Ama so da pravime koga imame dobri mladinski skoli i vo fudbal i vo kosarka i vo tenis.......
Ja volim samo PARTIZAN

Член од
9 август 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
:nenene::nenene::nenene:Lele be so se zanesvat ovie navivacite.Prven Komitite,sega pa i Grobari.Abe ako ne se zadovolni neka gi zemat niv da igrat:drk::drk::drk:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
U pravo se navivacite.oni ne se tepale!za razlika od komiti,nemalo ni napad!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
U pravo se navivacite.oni ne se tepale!za razlika od komiti,nemalo ni napad!
Aли Диара ги наполнил гаќите кога му ги тргнале слушалките од ушите овие знаеш почнале да зборат во автобусот а Диараа си слушал музика и еден му скокнал и му ги одтргнал слушалките од ушите и диара останал :ija::shok:али после се се средило али за разлика од Комитите Гробарите протестот го направиле на мирен начин само да му дадат до знаење на играчите дека нагло почна да им се топи предноста што ја имаа направено:helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Wasington od Makedonija GP edno od moznite zasiluvanja na PARTIZAN

Бев на Вардар-Македонија минатиот викенд и баш под мене седи еден познат чоек...Го глеам и никако да се сетам кој е а глеам дека го знам од негде, дали е телевизија или нешо појма неам...И пошо беше досадна утакмицата почнав да го вртам филмот од кај ми е познат...И на крај ми текна дека е Иван Томиќ, спортскиот директор на Партизан...Се чудев прво што бара таму пошто седеше на обичните столчиња а не у ложа или како некој гостин на некоја од екипите али после ми текна дека сигурно бара некои засилувања...Немаше ништо по српските весници у минатите денови али како што викаш ти ништо чудно да го земат...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Бев на Вардар-Македонија минатиот викенд и баш под мене седи еден познат чоек...Го глеам и никако да се сетам кој е а глеам дека го знам од негде, дали е телевизија или нешо појма неам...И пошо беше досадна утакмицата почнав да го вртам филмот од кај ми е познат...И на крај ми текна дека е Иван Томиќ, спортскиот директор на Партизан...Се чудев прво што бара таму пошто седеше на обичните столчиња а не у ложа или како некој гостин на некоја од екипите али после ми текна дека сигурно бара некои засилувања...Немаше ништо по српските весници у минатите денови али како што викаш ти ништо чудно да го земат...
Види мајката Томич на градски сигруно не бил дојден само за Вашинготн јас мислам имаше додуша што да види и во двата тима има изузетно јаки фудбалери така да се е можно во јануарскиот период некој фудбалер од нашето првенство да летне во Партизан:helou:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ABE NE DEKA NEMA SO DA SE VIDI DURI MISLAM DEKA GJORCE IMA POKVALITETNI IGRACI!ZA VASINGTON I JAS RAZMISLUVAV STVARNO DOBAR IGRAC AMA MISLAM DEKA MU FALI MALKU SAMO BRZINA AKO SE ZNAE DEKA PFC NEGUVA POBRZ FUDBAL ALI U SVAKI SLUCAJ E DOBAR MADA MENE MNOGU POVEKE MI SE SVIGJA ONOJ DE BRITO MISLAM DEKA POVEKE KE ODGOVARA BRZ EKSPLOZIVEN ODLICEN IGRAC!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ni eden od dvajcata ne ni treba,ako prodademe eden od Tosic ili Ljajic moze da zememe nekoj ekstra spic!
Toj De Brito e mnogu spor kako Cadikovski e isti!
Se poveke se zbori za Ilic deka ke se vrati:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom