Мореира останува тоа и самиот го најави уште пред крајот на сезонат по пристигнувањето од Шпанија кога сите знаеме дека тој се врати покасно заради потрес на мозокот за време на утакмицата и мораше на прегледе.Искрено незнам до каде а работата стигната со Сале Илиќ јас по еден мој братучед разбрав дека сакал да се враќа назад во Хумска али сега за сега ништо по се изгледа сериозно а за Вашингтон уште синоќа ги минал лекарските тестови и потпишал со Партизан..:baeh:Дефинитивно потпишува Вашингтон!!!
Ги поминал лекарските прегледи и сеа треба да потпише ако веќе не го сторил тоа.
Исто така сигурно потпишуваат и Бране Илиќ од Рад и Никола Вујовиќ од Могрен вториов игра на позиција на Тошиќ и се очекува да биде негова замена.
Па и не ни треба засилувања само да се задржи костурот на тимот пред се Мореира.
Саша Илиќ да се надеваме му истекува договорот со Салцбург не било како што кажам предходно дека има уште 2 години договор со Ред бул Салцбург и има моментално една понуда од турска екипа али сепак Сале да се надеваме дека ќе слета во Хумска 1..:helou:Поздрав
Не се сеуште,99% потпишува Вашингтон од Македонија Ѓорче Петров,исто така сигурни се уште двајца Никола Вијовиќ од Могрен и Бране Илиќ од Рад па за друго нешто ќе видиме,мене се повеќе ми мириса дека ќе биде некој бум и ќе купиме некој јак играч!