Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Диара останува,нема понуда и така,добро е уште еден шпиц да купиме само и нема да имаме никакви проблеми до крај сезона!
Лазиќ е пред договор со Металист и тоа.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Битно Диара да остане,он е доволен за пак да ја освоиме титулата,иначе на 21 февруари ја и уште двајца другари ке идеме у Белград за дербиво со циганиве,па ако иде некој од форумов,можеме да се договориме цела група да идеме :) :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
не знам за нив ама и јас ќе идам

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Епа има време,ќе се договориме ако сакаш,а и другиве ако сакаат заедно да идеме.:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тошиќ и Љајиќ ќе бидат претставени како нови фудбалери на Манчестер наредната недела. Тошиќ ќе потпише перманентен договор, а Љајиќ изгледа дека ќе остане до крај на сезона во Партизан па од наредна сезона ќе биде во Манчестер. Тошиќ ќе носи бр. 14...Се покажа дека се големи играчи, секоја чест.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
дада се тоа ама Љајиќ ќе остане до 2010 значи и идната цела така барем мислам па ќе видиме.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Сеа со Тошиќ тренерот Фергусон мислам дека ќе напраи исто како со Видиќ ,односно до полусезона нема многу да се истакнува и да се пушта да игра туку ќе се привикнува на средината за да може од наредната година да влезе во полна конкуренција со другите од екипата...Се уште не е објавена цената за двата трансфери ,најверојатно во понеделник ќе се каже сВе, но се шпекулира со бројката од 14 милиони евра ...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
дада толку е од прилика иначе Тошиќ потпишал на 3.5 години а Љајиќ на 4.5

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дефинитивно потпишува Вашингтон!!!
Ги поминал лекарските прегледи и сеа треба да потпише ако веќе не го сторил тоа.
Исто така сигурно потпишуваат и Бране Илиќ од Рад и Никола Вујовиќ од Могрен вториов игра на позиција на Тошиќ и се очекува да биде негова замена.
Па и не ни треба засилувања само да се задржи костурот на тимот пред се Мореира.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Дефинитивно потпишува Вашингтон!!!
Ги поминал лекарските прегледи и сеа треба да потпише ако веќе не го сторил тоа.
Исто така сигурно потпишуваат и Бране Илиќ од Рад и Никола Вујовиќ од Могрен вториов игра на позиција на Тошиќ и се очекува да биде негова замена.
Па и не ни треба засилувања само да се задржи костурот на тимот пред се Мореира.
Мореира останува тоа и самиот го најави уште пред крајот на сезонат по пристигнувањето од Шпанија кога сите знаеме дека тој се врати покасно заради потрес на мозокот за време на утакмицата и мораше на прегледе.Искрено незнам до каде а работата стигната со Сале Илиќ јас по еден мој братучед разбрав дека сакал да се враќа назад во Хумска али сега за сега ништо по се изгледа сериозно а за Вашингтон уште синоќа ги минал лекарските тестови и потпишал со Партизан..:baeh:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Поздрав
Не се сеуште,99% потпишува Вашингтон од Македонија Ѓорче Петров,исто така сигурни се уште двајца Никола Вијовиќ од Могрен и Бране Илиќ од Рад па за друго нешто ќе видиме,мене се повеќе ми мириса дека ќе биде некој бум и ќе купиме некој јак играч!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Поздрав
Не се сеуште,99% потпишува Вашингтон од Македонија Ѓорче Петров,исто така сигурни се уште двајца Никола Вијовиќ од Могрен и Бране Илиќ од Рад па за друго нешто ќе видиме,мене се повеќе ми мириса дека ќе биде некој бум и ќе купиме некој јак играч!
Саша Илиќ :vozbud: да се надеваме му истекува договорот со Салцбург не било како што кажам предходно дека има уште 2 години договор со Ред бул Салцбург и има моментално една понуда од турска екипа али сепак Сале да се надеваме дека ќе слета во Хумска 1..:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom