Aли Диара ги наполнил гаќите кога му ги тргнале слушалките од ушите овие знаеш почнале да зборат во автобусот а Диараа си слушал музика и еден му скокнал и му ги одтргнал слушалките од ушите и диара останал :ija::shok:али после се се средило али за разлика од Комитите Гробарите протестот го направиле на мирен начин само да му дадат до знаење на играчите дека нагло почна да им се топи предноста што ја имаа направено:helou:U pravo se navivacite.oni ne se tepale!za razlika od komiti,nemalo ni napad!
Wasington od Makedonija GP edno od moznite zasiluvanja na PARTIZAN
Види мајката Томич на градски сигруно не бил дојден само за Вашинготн јас мислам имаше додуша што да види и во двата тима има изузетно јаки фудбалери така да се е можно во јануарскиот период некој фудбалер од нашето првенство да летне во Партизан:helou:Бев на Вардар-Македонија минатиот викенд и баш под мене седи еден познат чоек...Го глеам и никако да се сетам кој е а глеам дека го знам од негде, дали е телевизија или нешо појма неам...И пошо беше досадна утакмицата почнав да го вртам филмот од кај ми е познат...И на крај ми текна дека е Иван Томиќ, спортскиот директор на Партизан...Се чудев прво што бара таму пошто седеше на обичните столчиња а не у ложа или како некој гостин на некоја од екипите али после ми текна дека сигурно бара некои засилувања...Немаше ништо по српските весници у минатите денови али како што викаш ти ништо чудно да го земат...