Фан Клуб: Партизан

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Срцево ќе ми пукне, го сакамммммммммммммммммммм Партизанннннннннннннннннннннннннннннннн..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Над 10м евра сигурно лапаат ...
На Sky Sports гледав, коментаторот потенцираше 6 пати дека во прашање се 15 милиони фунти, грубо 18 милиони евра :nesvest: ,еве ти 3 нови Клеовци догодина.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Честитки за победата и пласманот. Можеби незаслужено малку, но тоа е фудбалот некој губи некој добива, треба да се има и среќа. Мислам дека треба под итно Партизан треба да најде подобар голман, овој не е баш добар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.485
На Sky Sports гледав, коментаторот потенцираше 6 пати дека во прашање се 15 милиони фунти, грубо 18 милиони евра :nesvest: ,еве ти 3 нови Клеовци догодина.
Можно е можно е, сега овој период ако не го искористат за да си го кренат нивото на клубот ( зборам за наредни година - две ) ондак никад тоа нема да го направат, а и аналогно на тоа и ке го кренат квалитетот на првенството, али ај, Се во свое време, само да не истапкаат пак во место ко што направија по 2003 ...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.158
Поени од реакции
2.756
Или 3 годишен буџет :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И после 5 саата неможам да се смирам, и секогаш кога помислам како во неверување ми е... Кој емоции јаооо, радост, среќа, за моменти тага, разочарување, па на крај да се заврши со Најсреќен крај :wink:

Господ денеска беше со нас, а Планета цела беше Црно-Бела... Клео мајсторе, ми е страв да не го продадат нашите на зимо :) И после двата брзо примени гола, нашите не се предадоа, не подлегнаа на притисокот и продолжија да се борат лавовски, а на крај кога веќе се истрошија последните атоми на сила и да победат на Пенали... тоа го може само Партизан, општо како Спортско друштво, бидејќи бевме сведоци на многу вакви победи и во кошарка и во ватерполо (кој прател) :)

Е сега кога веќе сме дел од елитата, мора да се донесе нов голман, а Илиќ да биде поставен како резервен голман во ФК Телеоптик, филијалата на Партизан :wink:, десен бек исто така, бидејќи Стевановиќ не е играч за Партизан, и уште еден брз и експлозивен напаѓач како Клео... другите играчи се на место :)

И за крај... Права лига за тебе је Лига Шампиона, ти спреман си да идеш до највишег трона... :vozbud:

П.С. Моја желба за ждрепката е дуел со Манчестер Јунајтед :wink:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Прославував досега вечерва :) . За чудо по долго време да налетам на ѕвездаш и тоа кој не го познавам и да ми честита :)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Честито пласман. Заслужено или не, небитно. А од тие пари што се зборуваат , верувајте дека половина од нив ќе влезат во нечии џебови, секогаш е така со балканските клубови,а башка Клео ќе се продаде зашто сум убеден дека ќе се покаже добро во фазата по групи.

Башка гледам одма некои нови 2-300 фанови на ФК Партизан. Честитките се само за оние верните , кои пишуваат од памтивек. Тие со прикаските дека уште од мали нозе го сакаат Партизан и дека СТО ПОСТО ИДАТ У БЕОГРАД (а ова им е прв пост во овој фан-клуб) би требало да се модерираат :)) .

P

PewDiePie

Гостин
Нека им е честито,па со Милан да се паднат да видиме некој ќар од нив. :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Фала, па некоја година да ви се врати и на вас ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom