Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
It's Good to be Balkan Bianconero too.(Шала на страна)

Честито нека е. Нека се падне некоја утепана група, па со малку среќа како денес и понатаму од тоа.

ја како што разбрав не се 3,5 милиони него 7,5 мил.

Секоја чест црно-бели!!!!!!!! Ми го наместивте срцето....

Аааааааааааааааааааааааааааааа, инфаркт преживеав, ја кренав цела зграда во вис!!! ПАРТИЗАН!!!!

Тооооо Микиииии , ПАртизан У ЛШ , свака част дечки , добри пари ке лапнете :vozbud:

У ИНАТ СВИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud:

Незнам за вас ама јас секако одам во Белград!

Репов ѕвездаш да не е ? :tv:
Да додадам, честитки до сите фанови на Партизан, многу среќа и за време на ждрепката а и потоа во фазата од групи ...

Us[eh za ISTORIJAAAAAAA za pokolenijaaaa za mnogu generaciii koi ke go gledaat ova

kakva herojska borba sekoja cest, vo1965 vo brisel srekjata ni go svrte gzot ama sea ni se vratiii :"O:O:O:O:O

sekoja cest za partizan go zasluzija ova da vlezat vo liga na sampioni cestitki do site grobari ajde sea neka se padne barcelona i da odime da ja belgrad

Честитки до сите навивачи на Партизан.Иако мислам дека можевте порано да се пласирате уште во регуларното време,но голманот направи грешки 2 при дадените гола на Андерлехт.Среќата на пенали ве послужи уште еднаш по 7 години со Њукасл.Ајде сеа Челзи во група со Партизан и идеме за Белград.
(Секој својот тим си го спомиња :pos2:)

Абе денес сите за Партизан ама ако дојде омилениот тим кој го ебе хаха,во петок е ждребата пе ке видиме кој ке има највеќе среќа!(се надевам Интер)

честито победа и со среќа во лигата на шампионите
под итно ви треба нов голман !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom