Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
nekako mi deluvase kako da bese namestena da zavrse nereseno
spored igracite i igrata so ja igraea dvata tima mislam deka bese namestena
a kaka kako i na prviot natprevar i kako sekoj drug mec so go igrae vo real e totalno zaguben:vozbud:
Да епа сега ќе го ебат Раул што за 100 гр во 93та ќе дадеше гол:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
nekako mi deluvase kako da bese namestena da zavrse nereseno
spored igracite i igrata so ja igraea dvata tima mislam deka bese namestena
a kaka kako i na prviot natprevar i kako sekoj drug mec so go igrae vo real e totalno zaguben:vozbud:
Ти иди испечи една ракија у Казан, ми се пие нешто многу.

Него најреален резултат, то је то.

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Задоволен сум со резултатот. Не е лошо да се одигра 1-1 против Реал, а и морално да се победи, ама тоа е. :)

Сеа со Лацио да тепаме и да се зацврстиме на горниот дел од табелата. А во ЛШ одиме натаму!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам дали видовте вие ама на крај Кака остана малку подолго се поздрави со сите играчи и после со навивачите плус му ја пееја таа песната.Поз

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Како на Милан пак им поништија чист гол како минатиот пат ... Педери ејјј

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Амбросини на утакмицава беше ВРХ ВРХ . . .:vozbud:
Најдобар играч на теренот дефинитивно. Кака го изеде, одзеде бзброј топки, и речиси без погрешен пас. :zver:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Уште еднаш докажавме дека машинеријата наречена Милан тешко може да се запре. Затоа секогаш судиите се тие кои не' подебаваат. Голот на Пато беше чист гол.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Уште еднаш докажавме дека машинеријата наречена Милан тешко може да се запре. Затоа секогаш судиите се тие кои не' подебаваат. Голот на Пато беше чист гол.
Сосема се сложувам со тебе, џабе им се на Реал милионите кога ја немаат играта што ја има Милан без тие милиони!:vozbud:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Уште послатка е победата кога знаеш дека некој те чувствува како загрозување, иако со поништен гол и нерешен резултат, сепак ова е победа :).

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Ајде ајде не плачете ко мали деца судиите вака судиите така, утакмицава беше меч со 2 острици и Милан и Реал играа отворено имаше убав фудбал.
Штета шо не ги тепавме да им загореше под гзот малку, па на гости во Марсеј да мораат да тепаат за да идат даље.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.768
.....и затоа кога некој ќе ми рече “што бара оној Амброзини у Милан, па уште и капитен го стаиле’’ ми иде да му опалам шамар. Ненадјебив е, затоа!! Го изеде Кака во секој поглед.
Судијана дебилен ни го скрати пласманот уште сеа и направи да мора да се заврши работава наредно коло со Марсеј.
Денес ко да беа во транс, ја ваков трчање и залгање не очекував да видам, поготово од Сидроф, Одо и Замброта, кои и покрај тоа што се пола луѓе и корисни само половично од тоа што треба да го работат се оставија 100%.
браво за сите....па и за Кака :)

Член од
9 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
3
Како на Милан пак им поништија чист гол како минатиот пат ... Педери ејјј
браќа...сватите дека не беше фаул над арбелоа...судијата не ни досуди фаул...туку досуди игра со рака од страна на пато...тој ја смири топката со рака..тоа го направи уште еднаш на идентичен начин подоцна и затоа доби жолт картон....

спортски поздрав

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
браќа...сватите дека не беше фаул над арбелоа...судијата не ни досуди фаул...туку досуди игра со рака од страна на пато...тој ја смири топката со рака..тоа го направи уште еднаш на идентичен начин подоцна и затоа доби жолт картон....

спортски поздрав
на која трибина беше на Сан Сиро?сигурно си бил блиску па што си видел се :toe:...бтв ти си навијач на Бразил?пошто Кака co 10кa до сега не сме виделе,ни во Милан ни во Реал :smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ве издупија судиите, а баш сакав да го јаде Мадрид од Италијани уште еднаш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom