Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Сплет на околности беше натпреваров, секој можеше да победи, за на крај за мене да испадне еден реален резултат. Лошо е што судијата со своите грешки на некој начин го зае*а цел натпревар, меѓутоа колку и да зборуваме за тоа, заедничко решение нема. Со среќа понатаму..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пристрасни сте, не е друго... :smir:
Ок бе пристрасни сме.
А замисли се место Пато да беше кој било друг играч на Реал Мадрид и да се случеше истото.Сакаш да кажеш дека ти ќе кажеше ова беше гол и крај?
Како и да е добра игра,лош судија....Повеќе среќа наредниот пат:smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Бод зедоја а можеше и 3 да не беше судијата - слепецо!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Повеќе среќа наредниот пат:smir:
Недај боже да има нареден пат :)

Браво за нашиве. Ме изненадија последниве натпревари но се знае во Лига на шампиони секогаш сме многу подобри од глупана сериа а :)

и добра сум била за типување...знаев дека нерешено ке биде:pipi:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Милан игра добро.И тоа е најважно.Мислам,добро колку што може со расположливите сили.
Се надевам на победа против Лацио и оваа серија на натпревари без пораз да потрае уште...
Мислам дека голот што ни го поништија си беше чист гол,ама судијата можда имаше малце грижа на совест за пеналот...

Браво за Амброзини.Капитенски.
Пато не можат да го допрат на никаков начин,освен со фаул.Кај ќе му биде крајот на момаков?? :) Мора судиите да го заштитат малце.
Задоволен сум од бодов иако сакав победа!

FORZA MILAN!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ццц пато сопирање само со влечење мавање уше со тенк да дојдеа и да го поставеа таму....АМБРО ПРАВ КАПИТЕН...кака не успеа да направи ништо....рони исто го влечат....све со влечење и судијата ја заеба утакмицата....али се на се добро е за нас ова..се надевам на успешен резултат против лацио во недела
Поздрав:smir:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
И Кака убаво беше испотепан од нашава одбрана :)
Амброзини милион пати го бутна:icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Кај може да се најде кој колку претрчал? Пирло Сидорф и Амбросини не претрчале волку одамна :) Изгледа вреди зборот на Лео колку беа сложни сите напред назад!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Ае накратко...
Споре мене најдобро изигра Амброзини, човеков денеска се надмина себеси им еба мамицата, не го остави Кака да диши го стопи во секој поглед... браво за одбраните на Дида, на крај ни спаси гзот како и минатиот пат... браво и за Пато, малиот прави партал на таа позиција каде што игра сеа... другите сите изиграа добро, немам критики за никој.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Не уништи судијава , требаше да ги земеме и другите два бода за поопуштен финиш во групата .

I

IBIZA SOUND

Гостин
nekako mi deluvase kako da bese namestena da zavrse nereseno
spored igracite i igrata so ja igraea dvata tima mislam deka bese namestena
a kaka kako i na prviot natprevar i kako sekoj drug mec so go igrae vo real e totalno zaguben:vozbud:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И Кака убаво беше испотепан од нашава одбрана :)
Амброзини милион пати го бутна:icon_lol:

Беше толку директен што ме фати за моето мочало,а све гледала бивша ми од карши почнаа да летаа флаши и чаши:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom