Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Само едно ќе кажам, убедливо сме најдобриот клуб на светот,и најдобар фудбал играме и све, двапати во ист дуел чист гол би поништуваат, како и да е, го глеам Милан у Мај у Мадрид, против кого не е важно, важно е дека нема подобри од нас, ова го пишувам на пијано, а тогаш се кажува вистината.

ФОРЦА МИЛАН ФОРЦА МИЛАН

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Еве го пречекот на принцот, ако има некој уште некој клип нека стави

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravo..........

Pozdrav do site fanovi na Milan od Risto ReD DeviL od kisela voda golem fan na Milan odigravme 180 minuti za pametene so timot sto preferira da osvoi sve sto e mozno vo Evropa.Za Milan polno zborat deka e gerijatrija i poveketo igraci imale poveke od 31 godina.Da nevokam deka nemaat ama sto pa tie deka kupija igraci po 100 000 milioni evra,Milan za tie pari ke kupi 2-3 ekstra igraci.I jas sum gneven sto ne napravija podobar transfer pazar letovo ama izgleda ke kupuvaat nesto januari nesto letovo.Mnogu sakam da go kupat Rafina ko sto se zbori a imalo i drugi vo plan.Za denesnata utakmica igravme mnogu poloso po mene od na Santijago Bernabe mada i vamu i tamu ni ponistija po 1 gol.Za mene igrac na natprevarot bese fantasticniot Dida koj odbrani 2 sigurni gola,mnogu mi e milo sto vleze vo top forma on i Ronaldino,nekako mi e poslab Ambrozini i Sidorf oni da vlezat vo forma moze Milan da stigne mnogu podaleku.Ja staviv denes deka ke bide gol gol mada se mislev da ja igram x.Pozdrav do Kajgana i do site fanovi na Milan i nareden go cekame Lazio on ni e veciti pacient i toa pagaat po 3,4 gola.Pozzzzzzz.....:tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
Одлично одиграа..
Сите беа скоро брилијантни, освен Сидорф. Неста се позна дека се уште не е 100 проценти спремен, ама сепак добро го одигра натпреварот =))
А и доста тупите, задоволни сме од резултатот ово-оно...а и пред неколку кола против наполи бевте задоволни... мајке ми, па дајде бе вчера чисти гол ни поништија, а знајте кога милан у прво полувреме поведе со 2-1 (и плус пресврт направија губејки 1-0 ) ќе напраиле парам-парче од Р.Мадрид. А и тогаш 2 гола у 90+ минути ги примивме.. така не треба, секои 2 или 3 бода се битни...

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Момци мислим дека требаше да тепате да вида дека италијаниве уште се држa во ЛС али тоа е тоа , сплет на околности и излезе што излезе мислим дека и 1:1 е ок резултат со оглед на тоа дека ги тепавте реал во мадрид , па сеа гледајте напред кон излез од групите и да не се дешаваат игри како со Цирих кој ме паднавте за 9000 денара :) спортски поз и нека го сисаа мадриѓаниве :) :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ќе може ли некој да најде видео каде што ќе го има проигрувањето на Роналдињо и Сидорф (кога ги изреметија) ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Aмброзини животна утакмица му беше дефинитивно заслужи што играше прва постава а и формацијата на Лео беше одлична Реал во второ не можеше шанса да направи.Кака не го помина Амброзини одма му ја зимаше највисока оценка за него на овој натпревар.

http://www.youtube.com/user/Maestro21channel#p/u/1/dJ8uIOLhYsY

@ Mak Tigar 5.20

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
golot na Pato bese KLASA. steta sto go ponistija....golot bese cist ko solza..
p.s ne sum simpatizer na milan

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Пато што и напрваи и они не се свесни
Амброзини браво звер не ми даде на Кака да помине..
Сидорф некогаш добро знае да изигра а некогаш изгубен!
Исто така и Пирло!
Одбраната беше добра само Бековите малце ...
Нападот добар само требаше малце повеке топки и на Бориело ама нмв..

Чист гол на Пато му поништија да му ебам судијата,овој се лизна ништо не го ни допре,добро како и да е не сме поразени од "Најдобрите во Л.Ш"...

:):) :milan::милан:

Оценките според миланњус.ит

Dida 7:

Oddo 6:

Nesta 6,5:

Thiago Silva 6:

Zambrotta 6:

Ambrosini 7:

Pirlo 6.5:

Seedorf 5:

Pato 6+:

Ronaldinho 6:

Borriello 5,5:

Никој нема под 5 само овој Сидорф има 5 браво добро е.. :):)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Curva Sud :
GRAZIE KAKA : 6 anni di emozioni non si possono dimenticare ma stasera sentirai cantare siam venuti fin qau, siam venuti fine qau, per vedere segnare IL MILAN

THANK KAKA: 6 years of emotions can not forget but tonight to hear me sing qau We came, we came late qau to see scoring MILAN

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Кои најдобри во Лига на Шампиони бе, се знае кој се најдобри таму-Милан. Пет од тие девет титули Реал ги освоил во периодот од 55та до 60та година, кога и била формирана ЛШ(1955), и може да претпоставите каков бил квалитетот и значењето на ЛШ.

Агентот на Хотор изјавил дека ништо нема да се потпише од Јануари, но има договор меѓу Милан и Триестина. Исто така истакнал дека Хотор многу се труди, бил одличен ученик и научил Италијански за 3 месеци, исто така дека бил роден без татко и дека биле тројца браќа во фамилијата, за кои се грижела нивната мајка.

Сабајлево во болница во Болоња, умрел поранешниот играч на Милан-Стефано Киоди, по долго боледување, на 52 годишна возраст. :( Стефано за Милан играл две години, 1978-80, постигнал 14 голови на 50 натпревари.
Нека му е лесна земјата.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Има ли некој да стави слики од кореографијата од вчера да видиме нешто поубаво? Иначе вчера најдобар на терен Масимо Амброзини браво секоја чест како изигра изгина на терен Кака не мрдна.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вчера изигравне добра утакмица си ги искористивне шансите и дадов не гол а + еден ни поништија..амброзини одлично го чуваше роналдо дида ѕвер

п.с кака станал ветрушка треба помалце да се дружи со роналдо

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Штета што на теренот го немаше Гатузо, мислам дека со кеиф ќе јуришаше на Кака и компанија... Патем тој да не го утна тимот? Во Милан или Манчестер Сити ќе беше далеку поарен (барем тоа е мое мислење), во Реал едноставно е просечен играч од класата на Сидорф...

Исто така морам да кажам дека Милан беше оштетен со поништувањето на голот на Пато, но и второто полувреме беше тапа. Можеа да го стават во игра Фламини малку човекот да се раздвижи и да внесе троа свежина.

Се на се, солидно издание на Милан, со оглед на играчите што ги имаме на располагање да ми речеше некој дека Реал ќе ги прегаземе на два пати немаше да му верувам. Ваљда Леонардо полека полека се снаоѓа со организацијата на играчите на теренот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom