^Иземи се од расправа ситна душо...
Иначе http://jadiburek.blog.com.mk/node/210766 животот продолжува
, Фрингс нема да игра очекувам да им го истуриме гневот на овие ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Иначе http://jadiburek.blog.com.mk/node/210766 животот продолжува
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Да, да, очајни сме за центрафор, се виде колку бевме поопасни со Пато и Пипо, уште да имаме и некој саламен напаѓач, е тогаш веќе сме заебани!Кога викам јас дека ни треба центарфор вие само кењате. Сме ги имале Шева,Инзаги и Бориело.
Од тројцата еден играч не може да се состави моментално.
Кога влезе Инзаги, видовте ли колку простор се отвори за Пато.
Да, и јас тоа го имам приметено!Се гледа дека кога игра само во напад е како изгубен Џерманец.Пато е повеќе од напаѓач, често се враќа назад да земе топка и да почне акција, на моменти мислам дека природна позиција му е онаа која што игра Кака може сте приметиле колку често го има по крилните позиции, така да покрај него мора да има уште еден во нападот од типот на Инзаги.
Докажуваат дека се најромска екипа во Италија!да да Анчо треба да се угледа на Мурињо, ако се браниш више брани се со 7 ( маикон, максвел,сантон,самуел,чиву,бурдисо,занети) плус камбиасо и виеира дмф, што го остава само Носорогот од центар натамо
е вака се брани резултат![]()
Не го потценувајте Вердер, одлични се, највеќе треба да се плашиме од Диего, Озил, Роземберг, Пизаро(оваа сезона е во опасна форма, кога и да отворам лајвскор, има дадено гол), Хунт, исто така имаат и одлични фудбалери од одбрана:Мертесакер, Налдо, Визе и Продл.пс. Следна утакмица со Вердер во Куп УЕФА, ќе има и каде да се гледа тоа е добро
На 26 февруари, ФУДБАЛСКИ натпревар од купот на УЕФА,
Милан - Вердер
ЕКСКЛУЗИВНО НА НАША ТВ
ПОЧЕТОК 20,45
:pos2::pos2:ахахах јанко ќе ја коментира ќе има далги хахаха нема следниов викенд првенство?
И јас прочитав на гол.ком....оф мори мајко, се видела нашата, ако навистина сме дале 10-15 милиони како што се зборуваше-сме наебале!Тогаш нема ни да имаме ќар од Бекам, ќе бидеме у загуба, ако продолжи да игра како на дербито...Постигнавте договор како што читам за Бекам. Ај честито!
Пишав (една страна поназад), 22/02/2009 15:00 (недела)Со Каљари кој ден точно играме знае ли некој ?