Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ако биде се добро значи на крај на сезона баш кога е најпотребно ќе го имамо во тимот, секако ако не се повреди пак.. и онака задните кола ни се вистински пекол.Според гоал.ком Неста имал успешна операција и ке заздравел за 15 дена а времето за враќање во тимот уште не се знае. Ај нека се врати побргу и тоа како порано!
Добри сме, ти како си?миланези како сте ми само да ве поздравим
помалу ќе пишувам да не го глеам ова аватаров ружен
за бекам има нешто ново, 2 дена не сум бил на нет не сум у тек
Веруј нема да недостига многу, може првата сезона ќе ни биде чудно без него но ќе се навикнеме. Се надевам дека и Кристиан ќе биде како Паоло и Чесаре (така мислим се викаше таткото на Паоло).Исто така, Малдини изјавил дека оваа сезона ќе му биде последна.
Линк
Немам зборови со кои можам да опишам колку ќе ми недостига Малдини во Милан.
Едноставно неможам да го замислам Милан без него...
Според вас, имало, има и ќе има ли поголема фудбалска легенда од Малдини?:nesum:
Според мене:НЕМАЛО, НЕМА И НЕМА ДА ИМА, ПОГОЛЕМА ЛЕГЕНДА ОД МАЛДИНИ!!:costumed2:costumed2
Е како може да дојде сеа кога помина трансфер периодот?!Ама Малдини имаше изјавено дека не сака да биде трењер коа ќе заврши со играчката кариера...
Се појави информација сабајлево дека Агер е многу блиску до Милан,дури во Недела или понеделник ќе бил во Милано,да ги помине медицинските прегледи.
Сега се вжешти трката за Агер,и Интер и Јувентус тргнаа по него.
Неможе да дојде сеа, ама затоа може да дојде на летоЕ како може да дојде сеа кога помина трансфер периодот?!