Па еве и јас да пишам накурчен сум до даска ми иде да убијам некого кретен ПЕДЕР оној судијана
Т.Е па како сакааме да победиме кога судијата е бинтераш кретен ова го тропам уште од кога слушнав дека он ќе ја суди оваа утакмица стварно срамота
Колку за информација судијата што судеше на Челзи- Ливерпул и шо не го виде стартот на Босингва доби забрана за судење во прва лига и подитно го префрлија во втроа Овдека треба да ги префрлат цела 4ка што беше на теренот срамота срамота за ова паѓа публицитетот на Сериа А
Знаете што се се враќа се се плаќа - Ова дупло ќе им се наплати итоа дури за една недела во ЛШ од манчестер колку само ќе примат 3-4 од нив цццц кретени глупи оној мурињо бетер од Анчелоти (денеска Анче ич не беше крив алал да му е на човелот за оваа утакмица само требало уште од почеток да почне со сендерос)
Каладзе па порано небеше волкаво дрво цццц или пак може неприметувавме со неста и Малдини во одбрана ама сега незнам да ми се поави пред мене ќе го затворам во подрум и ќе го мачам
пато е детето да ни е жив и здрав и да може да се доуигра со Роналдињо уште малце тоа ќе биде најтоп па дури и ако се вклопи и роналдињо во составов ќе биде добро (доколку биде онака како што е замисленно =КА-ПА-РО=
Роналдињо па добро имаше пасови ама никакво залагање на теренот
Инзаги не толку офсајдите ама што утна во последните минути стварно ми ги скина надежите
Сидорф ејјј го изора теренот цар (изгледа си завршила добро работа Викторија пред утакмица
)
Малдини - незаслужи вака да се опрости од дербиво
Пирло помалку изгубен стварно не е оној истиот после финалето во ЛШ 2007
Јанкуловски па небеше толку тапа не зезајте тоа вината се беше на каладзе
Бекам па имаше неколкудобри отварања ама покрај толку волови во одбраната на Интер кај ќе го бараш Пато
Замброта солидно ама и тој не е во најдобри години и така више нема шанси за титула може да се пушта да игра Мантонини да се уигра малце баш би било добро
Амбро ѕвер еј што би било кога он и Гатузо би биле заедно во состав небитребало да се плашиме за одбраната пошо они оставаат срце на теренот и ги има секаде
Абиати еј мислам дека тоа е правиот голман за Милан во следните 2 сезони стварно е присебен и фаќа добри топки
И незнам што да кажан накурчен сум не ми се иде утре во школо ќе претепам некого само ако ми спомне некој за Милан нешто а поготово ако е интераш незнам колку блока мавнав на мсн и така барем да се освои УЕФА и да се дојде како така до тоа 2ро место на тавелата за да не се замараме за да влеземе директно во лш сега одма ни иде натпревар со вердер и незнам како ќе играме после оваа утакмица каде што бевме ОШТЕТЕНИ срамота е колку само се молам овие интер да неземат една сезона титула после ќе чекаат пак долго во бајките ќе сањаат и така стварно сум разочаран!