Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А на вести коа кажаа дека Арсенал изгубил после 342354236 утакмици и тоа со гол на 16 годишник :ROFLMAO:
Јас ја глеав таа Арсенал Евертон кај баба ми и дедо ми и тоа сеа ми текна, на еден од старине нишки телевизори :pos:

A

apidrone

Гостин
René Meulensteen has told Sky Sports that there is NO truth in rumours linking him with a return to Old Trafford & Manchester United. #SSNHQ

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
^ FUCK :mad:

Него тоа шо вчера одигра Ди Мариа, растури. Требаше 2-3 асистенции да има да беа салам Ван Перси и Мата.
Ќе се уигра тимот таман кога ќе дојдат поголемите па ќе плачат после компанијата во БПЛ темата.

R

red.devil

Гостин
@Scirea

Знаеш колку lame ти се допаѓањата на стари постови. Еве ти што имаш пишувано тој период...

Или у превод... Фала ти Антонио, сега на раат ќе го продадам Видал. Fino alla Fine
Нажалост ќе мора да се сложам со интерашот... сега е прашањето за колку ќе го дадеме Видал
Sorpresa in casa Juventus, Antonio Conte ha rassegnato le dimissioni da allenatore del club bianconero. Secondo quanto raccolto da Giovanni Guardalà, Conte non ha accettato l’offerta di rinnovo triennale offertagli dalla Juventus ed ha dunque deciso di dimettersi per non restare sulla panchina col contratto in scadenza. Una sorpresa che lascia sorpresi, ma non fino in fondo visto le tante esternazioni dell’ormai ex allenatore bianconero. Conte non è più l’allenatore della Juventus, a breve l’ufficialità: seguiranno aggiornamenti per capire i motivi di questa decisione ed il futuro della panchina bianconera

Сега може да кажеме дека Видал е играч на Манчестер Јунајтед.... чим вака одеднаш ова го прави, значи нешто Марота и Ањели му прочепкале во составот. Не гледам друга причина зошто би го направил ова
Ако испаѓа точно ова на Марота, дека Конте се повлекол од сопствени/приватни причини, тогаш добро е. Се разбира од приватни причини не мислам на болест, фамилијарни проблеми или нешто слично, туку презаситеност, нова авантура со друг тим итн...
А што се однесува до Видал, некако не му верувам на Марота, мислам дека ова е само изговор за да во првите денови на Алегри во Јувентус да биде помирно. Ептен се мали шансите, Артуро да остане кај нас, ако ги одбие Манчестеровцине тогаш секоја чест за него
Да стискаше така допаѓања членот што се прослави со ЦАРОТ и што замараше секои пет минути во фан клубов ќе беше поразбирливо отколку ти. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ќе го премислат Рене, нека не дрнда. :) многу ме фрустрира што иаме 5-6 нови играчи а користиме само еден. Но редно беше некој да увиди какви тегавици имаме и да ги избрка. Ако извадиме 9 милиони ФУНТИ за Томче и 20 милиони ЕВРА за Чичарито овие два дена ќе биде супер.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Вчера ми ебаа матер сакативе,си легнав да спијам од нервоза станав тек у 7ипол отидов изиграв фудбал и се вратив и уште не ми беше јасно како на онакви топчишта од Ангеле не дадоа макар еден гол.Толкав психички притисок има одбраната што еден Блекет најдобро се справува со тоа.Реално не им е и на нив лесно и што се не им се мота низ глава ама пак тогаш треба да отстапи Руни како капитен и да ги среди со 2-3 збора.Затоа многу го обожавав стариот.Ги тераше да мислат дека се појаки од Роналдо и Меси заедно и дека другиве екипи се ужасни а играчите инвалиди.Тоа е проблемот кај тимот моментално,не се толкави инвалиди колку што не се мотивирани.Сме имале и полош тим од овој па џвакалано освојувал титули.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Daley blind spotted this morning after finishing his medical

Гарант цуцава му правела медикал:icon_mrgr:

Лук Шо треба да гледа и да се учи како да се облече, види колку едноставно а изгледа милион долари хехе

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
+ некој од Перси или Мата да седне на клупа а Руни на негово место.
------------Перси
Јанузај - Руни - Ди Марија

или

------------Руни
Јанузај - Мата - Ди Марија

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции