Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.954
Поени од реакции
23.106
На запад ништа ново. И него ќе го бутнат под автобус како и многу претходно.. Единатвено да му го купат Спортинг . Нема друг клуб што играчите веќе 10 години не го подржува тренерот. Жал ми е за Аморим и неговата кариера ја упропастија преплатените таканаречени ѕвездичќи .

Кога го продаваа клубот евреите мораа во целост да го продадат за да се почне од почеток, вака ќе ја тупат во недоглед.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.912
Поени од реакции
10.216
Абе нели ќе отпушта вработени или последниот ешалон ги отпушта? :D

Кој ќе ги мети ходниците во Олд Трафорд ?!
Па имаме доста црепови во тимот, барем корист ќе има. :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.954
Поени од реакции
23.106
Ќе треба дечишта да става од академија. Ќе ми беше мило да го победиме Тотнем ама кога ќе погледнеш во каква форма се и тие ќе излезе нерешено. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.912
Поени од реакции
10.216
Ќе треба дечишта да става од академија. Ќе ми беше мило да го победиме Тотнем ама кога ќе погледнеш во каква форма се и тие ќе излезе нерешено. :D
Вива Каземиро и Ериксен. :D
Не верувам дека и со здрав фул ростер дека ќе извадиме било каков резултат од Лондон.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262
Вива Каземиро и Ериксен. :D
Не верувам дека и со здрав фул ростер дека ќе извадиме било каков резултат од Лондон.
Резултат а богами и солидна игра се извади на Етихад, Енфилд, Емирати, проблем ќе било со утепаните Тотенхем. Ќе не силуваат утре со Касемиро и Ериксен, ама тоа е што е.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.125
Поени од реакции
1.721
Резултат а богами и солидна игра се извади на Етихад, Енфилд, Емирати, проблем ќе било со утепаните Тотенхем. Ќе не силуваат утре со Касемиро и Ериксен, ама тоа е што е.
Ne veruvam deka ke gi igra dvajcata pak. Bruno - Case, i ako i Amad e out ko sto se spekulira bi gi igral Garna i Zirkzee ko 10ki i Hojlund spic. Dosta deca inaku povikani vo prv tim, Chido Obi i uste dvajca Moorhouse i sin mu na Fletch.

Kajgana Shop

На врв Bottom