Ако е така тогаш добро, Конте не заеба си отиде ама ниту еден играч од овој тим не смее да си замине тогаш тек може да се каже дека Ањели и Марота не се криви, не може да ми се праат сиротињи со сила немале пари за играчи па уште и најбитните да ги продадат можеби не зависи се од нив ама сепак прво клубот треба да одобри па да си оди играчот...Марота и Ањели ништо не посраа, тие се парите, тие се можностите, уште пред две сезони беше кажано дека тимот ќе се гради полека и дека се немаат пари за играчи кои Конте ги сакаше, т.е Ди Марија...
Конте не еба во овај случај и тоа многу.
hahahahha
На никој играч неможе да му се забрани да си оди од кој било клуб.Ако е така тогаш добро, Конте не заеба си отиде ама ниту еден играч од овој тим не смее да си замине тогаш тек може да се каже дека Ањели и Марота не се криви, не може да ми се праат сиротињи со сила немале пари за играчи па уште и најбитните да ги продадат можеби не зависи се од нив ама сепак прво клубот треба да одобри па да си оди играчот...
Мисли си дека биле на Конте.90% од играчите што дојдоја во Јуве беа лично желба на Конте.
И тоа што викаш, сега ни останува до полусезона да видиме како ќе котираме ако не оди на арно јануари ќе биде тотална распродажба....На никој играч неможе да му се забрани да си оди од кој било клуб.
Најмногу што може да се направи е да се водат цврсти преговори со било кого за тој играч, но да му се забрани да си замине тоа не можит.
Полошо од немотивиран играч во тим нема.
Не ми се верува за презаситеност да чека Конте до јули, сигурно порано ќе се случеше ова. Во мај имаше понуда и од Монако можеше уште тогаш да си замини.Ако испаѓа точно ова на Марота, дека Конте се повлекол од сопствени/приватни причини, тогаш добро е. Се разбира од приватни причини не мислам на болест, фамилијарни проблеми или нешто слично, туку презаситеност, нова авантура со друг тим итн...
А што се однесува до Видал, некако не му верувам на Марота, мислам дека ова е само изговор за да во првите денови на Алегри во Јувентус да биде помирно. Ептен се мали шансите, Артуро да остане кај нас, ако ги одбие Манчестеровцине тогаш секоја чест за него