Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Сите да би биде ова ко таблицата во основно ,пред спиење гледајте ја ,запамтете ја .....

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Знаете зошто ремиво денеска ме изнервира најмногу, затоа што убеден сум дека ако играше со поофанзивна формација (4-4-2 или 4-3-3) ќе победевме и тоа со поголема разлика. Милион посто сум сигурен. Се што ни фалеше беа бекови кои ќе навлекуваа играчи по страните, и дополнителни крилни играчи кои ќе продираа и ќе ги цепеа како партали. Така и Руни и РВП ќе имаа доста подобар настап денеска. Значи на ваква екипа како Барнли се што треба е да ги рашириш и ќе капитулираат кога тогаш. Плус тоа видовме дека во последните 15мин паднаа скроз, ама немаше играчи кај нас кои можеа да го искористат тоа. И едноставно си застанаа пред 16тик и толку не затворија целосно, само со „стоење“. По фланковите ги имавме само двајцата осамени Валенсија и Јанг кои дури и со помош од бекови се доста неквалитетни играчи, а не пак сами да треба да направат шанса.

Неможам да се помирам и сеуште сум бесен на ван Гал. Мораше да смени барем на полувреме, како што смени со Свонси ама шо инает го фати денеска незнам да му е... ај да не почнувам пак.

И ќе завршам со тоа дека оваа криза почна уште со форсирањето на Фергусон на формација со 10ка. Се донесе Кагава, лани се донесе Мата и сега незнаат кај да ги играат, пошто уствари ништо не играат. Пред тоа утакмиците на Олд Трафорд беа милина да ги гледаш, секогаш игравме со офанзивни крила и се правеа шанси еден куп. Ова сега на ништо не личи.
И не верувам во скоро дека ќе се одважи и ќе смени формација.

B

BooBojan

Гостин
Не знaм кoлку oд вaс зaприметијa некoи рaбoти oд тaктички плaн...

Еднa oд нaјвaжните рaбoти зa еден тим дa функциoнирс квaлитетнo, е дa знaе тимoт штo тoчнo сaкa и требa дa рaбoти нa еден меч, сетете се кaкo Ферги ги кaзнувaше сите слaби тoчки нa прoтивниците. Амa тoј имaше нештo штo Мoјс вooпштo гo немaше, a кaј Вaн Гaл зaсегa слaбo функциoнирa. АНАЛИЗА НА ИГРАТА НА ПРOТИВНИКOТ нештo нa кoе мoрa уште дoстa дa се рaбoти...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.906
Поени од реакции
67.564
Има Ван Гал за тоа посебно донесено човек. Арно ама, не вреди тоа кога не ја спроведуваат тактичката замисла на терен.
Односно, немаме квалитетни играчи за одредена формација.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Мене Херера најмногу ми фалеше, заедно со Ди Марија мислам ќе везат. Флечер некако премногу осамен и беспомошен, па и после Андерсон леле мајко :LOL:. Ме нервира форсирањето на Перси, Руни и Мата во иста поставеност по секоја цена, без разлика како изиграле. Ај Перси само што се врати, ама што му станува на Руни со приемот на топка, како се градеше ко терминатор, имал повеќе експлозивност и покажувал фудбалски потези, сега топката му бега у аут, греши често некако. Кагава не се уклапал во системот и толку, а колку му се даде шанса? Кога веќе играме срамно и Мата игра 90 минути по секоја цена, тоа според мене не е фер, ма колку сака нека го повторуваат тоа, дури и ќе го продадат. Исто беше и лани со Мојс. Се надевам Блинд ќе се наметне, очекувам да се покаже добро, и Флечер да се користи од клупата.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
ние лечиме еден "неуспех" на трансфер пазарот (Видал) со рекорден трансфер во Англија. Јувентус го залечија седум милионскиот неуспех со Ван Перси со Лорд Бендтнер :свиркам:
Не, не. Бентнер и Ањелка беа за залекување на Дел Пиеро. Ова боли повеќе од 3 Видали, два Цар Самуила и песто слепи навивачи на трибини.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
аааааааааааа нека се гонат и цареви и принцези најака вест е ова :vozbud: еден од најдобрите skills тренери ќе се врати кај нас, нека извежба некоја гром акција меѓу Ангеле и трионо напред.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.766
Поени од реакции
9.553
Денес е последен ден од преодниот рок или утре? И дај пишете дали има шанса уште некој да дојде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Денес е последен ден од преодниот рок или утре? И дај пишете дали има шанса уште некој да дојде.
утре до 00:00 затоа што денес е недела и има потешкотии при административни глупости

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Како стојат моментално работите мислам дека Блинд ќе ни биде последно засилување и во јануари ќе се обидеме да го донесеме Стротман.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Значи Рене ке си ја голтне гордоста/свитка опашката и ке се врати таму кајшто му е местото, супер.

Ајде следен ГИЛУМИНАТИИ нека се враќа[DOUBLEPOST=1409479950][/DOUBLEPOST]Пред 10 години тиквава зелена потпиша за Јунајтед ,ахххх да се врати во таа форма

Како вчера да беше кога прв пат го видов во евертон ,стареам. Мислам тогаш на А1 уште идеше ПЛ

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom