Па нели главниот услов е играње во ЛШ?LOL !!! Vidal dojde vo Juve bidejki Leverkuzen ne go davaa na B. Minhen, deka rekoa vo rivali ne go davaat.. Samo nie i baern dadovme ponuda za nego i toa od 10 milki a taa na minhen bese pogolema ponuda.. I ne tresi zeleni koa ni ti nisto ne si informirana za Juve
ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?
па според логикава твоја требало да остане во Леверкузен наместо да оди во Јуве бе Сладолед, што е битно тоа што не сакале на Баерн да го дадат. И ние Модриќ го сакавме па Леви не ни го даде поради лошите односи со Фергусон и си остана уште една сезона во Спарс. Не викам јас дека знам све или све за Јуве туку се водам по логиката твоја која очигледно не ваља.
Алоо 2 лига бевте бе! Местачки тим. Финансиите ви се за никаде, неможете асален играч да купите, за тоа ќе купувате над 30 год и плус сакате за без пари да ги земете. А знаеш ли зашто е тоа? Зашто сте очајни финансиски! Ај иди шетај сеа.ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?
Не играа во ЛШ Леверкузен?ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?
Толку знае, толку е информиран.Не играа во ЛШ Леверкузен?Кој беше во група со Челзи, Валенсија и уште едни други кои беа? Вие седми завршивте пред да дојде Артуро кај вас, со никаква ЛШ. Леверкузен втори завршија со Видал во тим. Ова што го збориш ти ми е се, само сфатливо не.
Ама не се важи тоа за јуве...ако биле 7 битно поквалитетен тим биле тогаш од леверкузен...нема врска што губеа од сите...битно поквалитетни беа...Не играа во ЛШ Леверкузен?Кој беше во група со Челзи, Валенсија и уште едни други кои беа? Вие седми завршивте пред да дојде Артуро кај вас, со никаква ЛШ. Леверкузен втори завршија со Видал во тим. Ова што го збориш ти ми е се, само сфатливо не.
Видал се пресели во вицешампион во Германија со ЛШ следна сезона во нов тим кој завршил 7ми без ЛШ.
Ај бе ќути, ограничен си како тераса. Не примаш мислење од друг.ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?
Другар знаеме ние дека сите се платеници, а и нормално е да е така, скоро секој квалитетен фудбалер сака да си ги продаде способностите по што е можно повисока цена. Тој нема ни образование ни мозок, секако дека ќе сака да се осигура финансиски за 20 генерации. Утре газдата на Кубан Краснодар да понуди 150 милиони за Руни мислиш нема да сака да си оди/нашиве да го дадат?Ама не се важи тоа за јуве...ако биле 7 битно поквалитетен тим биле тогаш од леверкузен...нема врска што губеа од сите...битно поквалитетни беа...
Шала на страна уште дискутирате за платенеци и такви срања? зар не научивте до сега дека СИТЕ ама буквално сите играат за пари ...сеа ептен тие што се пред пензија ...али другите се играат за пари така да тој маубет е стварно глуп....
си имаат они некоја друга логика џабе ќе се објаснуваш...веќе 2-3 сезони по ред освојуваат ЛШ.....па сеа види ти...Другар знаеме ние дека сите се платеници, а и нормално е да е така, скоро секој квалитетен фудбалер сака да си ги продаде способностите по што е можно повисока цена. Тој нема ни образование ни мозок, секако дека ќе сака да се осигура финансиски за 20 генерации. Утре газдата на Кубан Краснодар да понуди 150 милиони за Руни мислиш нема да сака да си оди/нашиве да го дадат?
Јас немам ништо против Јувентус ниту па сакав да го исцрнам негде клубот, мене ме иритира трескање глупости, непроверени факти и понатака одење со главата во ѕид и после па ни вика, вие све знаете. Петнаесет секунди срч на гугл не е се знаење. Не бил платеник, дошол кај нив зошто на Баерн не го давале а можел да остане да игра ЛШ. Да чита некој од страна ќе му се стопи мозокот.
Сладоледџијата е авангарда на форумов. Малку се ко него.нека ја допре авангардата на форумов![]()