Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
LOL !!! Vidal dojde vo Juve bidejki Leverkuzen ne go davaa na B. Minhen, deka rekoa vo rivali ne go davaat.. Samo nie i baern dadovme ponuda za nego i toa od 10 milki a taa na minhen bese pogolema ponuda.. I ne tresi zeleni koa ni ti nisto ne si informirana za Juve
Па нели главниот услов е играње во ЛШ?
Кои други екипи во овој трансфер период имаат упатено понуда за Видал?
Многу глупости тресеш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
:facepalm:

па според логикава твоја требало да остане во Леверкузен наместо да оди во Јуве бе Сладолед, што е битно тоа што не сакале на Баерн да го дадат. И ние Модриќ го сакавме па Леви не ни го даде поради лошите односи со Фергусон и си остана уште една сезона во Спарс. Не викам јас дека знам све или све за Јуве туку се водам по логиката твоја која очигледно не ваља.
ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
ne e ista logikata aj razmisli malce .. Leverkuzen ne igraa LS, a otide vo Juve deka e pokvaliteten tim.. A sega Juve igra vo LS, utd ne igra ? Ja sfakas logikata ?
Алоо 2 лига бевте бе! Местачки тим. Финансиите ви се за никаде, неможете асален играч да купите, за тоа ќе купувате над 30 год и плус сакате за без пари да ги земете. А знаеш ли зашто е тоа? Зашто сте очајни финансиски! Ај иди шетај сеа.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не играа во ЛШ Леверкузен? :eek: Кој беше во група со Челзи, Валенсија и уште едни други кои беа? Вие седми завршивте пред да дојде Артуро кај вас, со никаква ЛШ. Леверкузен втори завршија со Видал во тим. Ова што го збориш ти ми е се, само сфатливо не.

Видал се пресели во вицешампион во Германија со ЛШ следна сезона во нов тим кој завршил 7ми без ЛШ.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Не играа во ЛШ Леверкузен? :eek: Кој беше во група со Челзи, Валенсија и уште едни други кои беа? Вие седми завршивте пред да дојде Артуро кај вас, со никаква ЛШ. Леверкузен втори завршија со Видал во тим. Ова што го збориш ти ми е се, само сфатливо не.
Толку знае, толку е информиран.

C

Castiel

Гостин

Видал се пресели во вицешампион во Германија со ЛШ следна сезона во нов тим кој завршил 7ми без ЛШ.
Ама не се важи тоа за јуве...ако биле 7 битно поквалитетен тим биле тогаш од леверкузен...нема врска што губеа од сите...битно поквалитетни беа...

Шала на страна уште дискутирате за платенеци и такви срања? зар не научивте до сега дека СИТЕ ама буквално сите играат за пари ...сеа ептен тие што се пред пензија ...али другите се играат за пари така да тој маубет е стварно глуп....

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Мајка природа за да даде плус на некој, мора и да одземе од некој :)

Sent from my HUAWEI Y300 using Tapatalk

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ај бе ќути, ограничен си како тераса. Не примаш мислење од друг.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дај бе блокирајте ја јувенташкава петарда ака снежец

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама не се важи тоа за јуве...ако биле 7 битно поквалитетен тим биле тогаш од леверкузен...нема врска што губеа од сите...битно поквалитетни беа...

Шала на страна уште дискутирате за платенеци и такви срања? зар не научивте до сега дека СИТЕ ама буквално сите играат за пари ...сеа ептен тие што се пред пензија ...али другите се играат за пари така да тој маубет е стварно глуп....
Другар знаеме ние дека сите се платеници, а и нормално е да е така, скоро секој квалитетен фудбалер сака да си ги продаде способностите по што е можно повисока цена. Тој нема ни образование ни мозок, секако дека ќе сака да се осигура финансиски за 20 генерации. Утре газдата на Кубан Краснодар да понуди 150 милиони за Руни мислиш нема да сака да си оди/нашиве да го дадат?

Јас немам ништо против Јувентус ниту па сакав да го исцрнам негде клубот, мене ме иритира трескање глупости, непроверени факти и понатака одење со главата во ѕид и после па ни вика, вие све знаете. Петнаесет секунди срч на гугл не е се знаење. Не бил платеник, дошол кај нив зошто на Баерн не го давале а можел да остане да игра ЛШ. Да чита некој од страна ќе му се стопи мозокот.

C

Castiel

Гостин
Другар знаеме ние дека сите се платеници, а и нормално е да е така, скоро секој квалитетен фудбалер сака да си ги продаде способностите по што е можно повисока цена. Тој нема ни образование ни мозок, секако дека ќе сака да се осигура финансиски за 20 генерации. Утре газдата на Кубан Краснодар да понуди 150 милиони за Руни мислиш нема да сака да си оди/нашиве да го дадат?

Јас немам ништо против Јувентус ниту па сакав да го исцрнам негде клубот, мене ме иритира трескање глупости, непроверени факти и понатака одење со главата во ѕид и после па ни вика, вие све знаете. Петнаесет секунди срч на гугл не е се знаење. Не бил платеник, дошол кај нив зошто на Баерн не го давале а можел да остане да игра ЛШ. Да чита некој од страна ќе му се стопи мозокот.
си имаат они некоја друга логика џабе ќе се објаснуваш...веќе 2-3 сезони по ред освојуваат ЛШ.....па сеа види ти...

Иначе никој нема против друг тим....ама некое фанови се стварно до толку неподносливи со својата ароганција што неможеш да им го сакаш или почитуваш клубот... на пример фановите на барса дур барса беше најдобра неможеше да се поднесат ради ароганцијата...сеа овие на Б.Минхен...ако ги треснаа од земја прошла сезона па исто... така иде тоа...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Значи, значи, дека Ди Марија дојде во утд пошто утд е поквалитетен тим од Реал ? :eek::vozbud: Али ко ќе размислиш има и малце логика во ова. Кој би сакал да игра во тим кој заврши трет од две екипи.:notworthy:

Kajgana Shop

На врв Bottom