Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.318
Поени од реакции
5.985
Според Ди Марцио, Кваљарела може да се смета како играч на Торино. Фалеле уште мали детали и ќе се официјализира трансферот.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Numerous reports in Italy about Conte resigning as Juve coach

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Конте понудил оставка, која најверојатно е прифатена...ај наздравје .

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Што се дешава бе луѓе :(

Сега еден другар ми се јавува, ми вика отвори тутоспорт, му се изнасмеав, неможеше да ме убеди дека не ме заебава.

Се надевам дека е некој hoax.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Е готово не гледам поќе Јувентус

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
До 2015 му е договорот, па потоа ве напушта или сега?

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Se mu ebam na Agnelli i Marotta.

Ednas so Grande Alex sea so Konte.

auuuuuuu mi se povraka zimi se koga citam sea Allegri ili Mancini... Auuuu ako odi eden megju Pogba-Vidal sto e mozno ....

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Sorpresa in casa Juventus, Antonio Conte ha rassegnato le dimissioni da allenatore del club bianconero. Secondo quanto raccolto da Giovanni Guardalà, Conte non ha accettato l’offerta di rinnovo triennale offertagli dalla Juventus ed ha dunque deciso di dimettersi per non restare sulla panchina col contratto in scadenza. Una sorpresa che lascia sorpresi, ma non fino in fondo visto le tante esternazioni dell’ormai ex allenatore bianconero. Conte non è più l’allenatore della Juventus, a breve l’ufficialità: seguiranno aggiornamenti per capire i motivi di questa decisione ed il futuro della panchina bianconera

Сега може да кажеме дека Видал е играч на Манчестер Јунајтед.... чим вака одеднаш ова го прави, значи нешто Марота и Ањели му прочепкале во составот. Не гледам друга причина зошто би го направил ова

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Најверојатно сакаат да му го продаат Видал.. имало вистина воа тоа Манчестеровци шо го викаа

Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Dafuq?!

Причина? Ќе продаваат играчи или Конте сака поголема плата?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Патетични, мрсулковци да му е**м се. Ако го клат она никаквото Прандели или Манчини ќе ги откажам скроз. Прво Дел Пиеро сега Конте. Официјално сега можат се да продат не ги гледам в година.

Kajgana Shop

На врв Bottom