Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Само не ми кажувајте оти Руни ќе игра лево крило... :cautious:

Одсекогаш најмногу сум се нервирал кога Руни игра лево крило, како без напаѓач бевме :D.. Ај со среќа нека ни е.. И Робин да дебитира околу 60та минута...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не е лош составов,искрено највише ме плаши одбранава,ама ајде се надевам ќе издржимо некако.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Реално да гледамe сезонава распоредот ни падна ЕПТЕН добро. Без разлика што на почетокот се плачевте. Па видете дека првава половина од сезоната сите тешки утакмици кои ги играме се на гости, така да доколку за нова година сме први на табелата, верувајте дека и на крај исто :)

Друго, исто добро што Евертон ни се падна на почетоков од сезоната. Евертон скоро секогаш на почетокот се дупиња :) Се надевам дека нема да се повампират према нас како и вообичаено што го прават тоа :P

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Everton: Howard, Hibbert, Baines, Distin, Jagielka, Neville, Osman, Fellaini, Pienaar, Gibson, Jelavic.
Опасен состав имаат и Евертон, добро скоцкан, солидни на сите позиции!
Тежок натпревар ќе биде ова, ако се победи овде, значи стварно ќе не биде;)

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
За очекување е да гледаме тесна утакмица, со повеќе голови. Најголемата опасност ќе доаѓа од страната на Беинс и Пиенар, а очекувам и Фелаини да ни прави проблеми(лани Керик имаше проблеми со него) и секако на Јелавиќ да не му се остава простор, скоро сите голови му се од прва, не комплицира многу. Како и да е мислам дека ке победиме.:)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Де Геа ме плаши како тоа е исплашен :D
Кагава к.. го боли, а Перси е изгубен германец :pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Абе Керик на секаоја ебана позиција го имате испробано...па да прашам, некад и голман да не бил на некоја пријателска? Најозбилно, од ДМЦ го напраивте all round player...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Абе Керик на секаоја ебана позиција го имате испробано...па да прашам, некад и голман да не бил на некоја пријателска? Најозбилно, од ДМЦ го напраивте all round player...
Уште тоа му остана.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom