Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.211
Поени од реакции
10.571
Да бидеме искрени малку кој веруваше дека Шо ќе се врати во нормална состојба и кондиција после повредата од тоа мексиканското говедо.
Имаше една или две добри сезони али повредата го уназади доста.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.794
Поени од реакции
9.621
Го гледав интервјуто за ПЛ на Роберт Пирес и баш ми фати еден интересен дел на прашање што го прави еден тим да биде добар. Кратко одговори. Вика одличен голман и одличен напаѓач. И така е...ние веќе подолго време го немаме ни едното, ни другото.
Одличен голман ќе ја командува и одбранта пред него. Еден ВДС пред него направи стоперишта, дури и Вес Браун и Ошеи играа одлични партии како стопери.
Одлични напаѓач знае да влегува во гол шанси, да учествува во акциите, да решава натпревари...

Да не бидам погрешно сфатен, не ги занемарувам другите позиции, но баш овој детал ми беше интересен.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.831
Поени од реакции
5.621
Го гледав интервјуто за ПЛ на Роберт Пирес и баш ми фати еден интересен дел на прашање што го прави еден тим да биде добар. Кратко одговори. Вика одличен голман и одличен напаѓач. И така е...ние веќе подолго време го немаме ни едното, ни другото.
Одличен голман ќе ја командува и одбранта пред него. Еден ВДС пред него направи стоперишта, дури и Вес Браун и Ошеи играа одлични партии како стопери.
Одлични напаѓач знае да влегува во гол шанси, да учествува во акциите, да решава натпревари...

Да не бидам погрешно сфатен, не ги занемарувам другите позиции, но баш овој детал ми беше интересен.
Имаме одличен голман, не знае топка да фати ама топ е со нога. Одбраната е проблем многу шутеви дозволува.

напаѓачот ни е огромен талент ама не му подаваат. Иначе ќе искинеше

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.029
Поени од реакции
9.159
Колку време страдаме од лошо бранење прекини? И пред Онана бевме такви.
Колку топки добива нашиот напаѓач?
Сити пред Халанд нит го имаа најдобриот голман, нит напаѓач, па растураа во секој смисол.
Дарко Панчев беше топ напаѓач се додека играше со јаки тимови и супер крила, отиде во Европа потона како камен во река.
Така да Пирес нека одмори.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
513
Поени од реакции
470
Колку топки добива нашиот напаѓач?
Проблемов е шо Оби Мартин во 25/6 минути на 2/3 натпревари влезе во повеќе шанси од Хојлунд цела сезона.
А и кога има шанса Холкунд е очаен.
Кога си напаѓач освен шо треба да бараш топки треба и тимот да има доверба дека ќе ја завршиш акцијата.
Еве у хипотетичка ситуација 3 на 2 вие да ги имате отворени Хојлунд на десно и Бруно на лево на кого би му ја дале топката?!?
Колку шанси имаат упропастено со закаснет пас и со тоа што немаат ни самодоверба ни па доверба во соиграчот па во секоја ситуација го бараат Бруно.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.831
Поени од реакции
5.621
Проблемов е шо Оби Мартин во 25/6 минути на 2/3 натпревари влезе во повеќе шанси од Хојлунд цела сезона.
А и кога има шанса Холкунд е очаен.
Кога си напаѓач освен шо треба да бараш топки треба и тимот да има доверба дека ќе ја завршиш акцијата.
Еве у хипотетичка ситуација 3 на 2 вие да ги имате отворени Хојлунд на десно и Бруно на лево на кого би му ја дале топката?!?
Колку шанси имаат упропастено со закаснет пас и со тоа што немаат ни самодоверба ни па доверба во соиграчот па во секоја ситуација го бараат Бруно.
Хипотетички ако место мене у таа 3 на 2 контра го ставиме Гарначо отиде топката у пченки сиууууууууууу

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.211
Поени од реакции
10.571
Кој како фати форма одма повреда го трефне.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.241
Поени од реакции
9.795
Хипотетички ако место мене у таа 3 на 2 контра го ставиме Гарначо отиде топката у пченки сиууууууууууу
Статистички нема ни до пченки да стигне.

50% изблокиран 50% сопнат сам од себе.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.241
Поени од реакции
9.795
Ваков лузер ко Кејн идеално би се вклопил кај нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom