Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Само не ми кажувајте оти Руни ќе игра лево крило... :cautious:

Одсекогаш најмногу сум се нервирал кога Руни игра лево крило, како без напаѓач бевме :D.. Ај со среќа нека ни е.. И Робин да дебитира околу 60та минута...

Не е лош составов,искрено највише ме плаши одбранава,ама ајде се надевам ќе издржимо некако.

Не е лош составов,искрено највише ме плаши одбранава,ама ајде се надевам ќе издржимо некако.
Не се секирај Керик е подобар стопер и од Рио :D

Реално да гледамe сезонава распоредот ни падна ЕПТЕН добро. Без разлика што на почетокот се плачевте. Па видете дека првава половина од сезоната сите тешки утакмици кои ги играме се на гости, така да доколку за нова година сме први на табелата, верувајте дека и на крај исто :)

Друго, исто добро што Евертон ни се падна на почетоков од сезоната. Евертон скоро секогаш на почетокот се дупиња :) Се надевам дека нема да се повампират према нас како и вообичаено што го прават тоа :P

d19296d9-292d-43a4-bee6-6381867f28e8.jpg

Незнам зошто,ама ного ми личе на типот:D:pos:

Хахахах мене па ми личи на Мајкл од Офис :D

Everton: Howard, Hibbert, Baines, Distin, Jagielka, Neville, Osman, Fellaini, Pienaar, Gibson, Jelavic.
Опасен состав имаат и Евертон, добро скоцкан, солидни на сите позиции!
Тежок натпревар ќе биде ова, ако се победи овде, значи стварно ќе не биде;)

За очекување е да гледаме тесна утакмица, со повеќе голови. Најголемата опасност ќе доаѓа од страната на Беинс и Пиенар, а очекувам и Фелаини да ни прави проблеми(лани Керик имаше проблеми со него) и секако на Јелавиќ да не му се остава простор, скоро сите голови му се од прва, не комплицира многу. Како и да е мислам дека ке победиме.:)

Де Геа ме плаши како тоа е исплашен :D
Кагава к.. го боли, а Перси е изгубен германец :pos:

Абе Керик на секаоја ебана позиција го имате испробано...па да прашам, некад и голман да не бил на некоја пријателска? Најозбилно, од ДМЦ го напраивте all round player...

Абе Керик на секаоја ебана позиција го имате испробано...па да прашам, некад и голман да не бил на некоја пријателска? Најозбилно, од ДМЦ го напраивте all round player...
Уште тоа му остана.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom