Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Селаните извадија нерешено на крај ....

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
А сега номоргејмс,што да ти правиме? :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Супер за денеска... Имаме можност да се одлепиме на +5 и да си метима до крај, па после на Етихад да го ладиме :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Готово, 3:3.. Пак извадија поен.. Да завршеше 2ка, најискрено немаше кој знае колку да ми смета нерешено на Ивуд Парк.. Вака мора да се победи.. Искрено, песимист сум, ама и со Вила, Евертон, Фулам немавме победа неколку години на гости, па сите ги тепавме.. А исто така, освен гостувањето со Сити, и гостувањето на Стејдиум оф Лајт ќе биде зафркнато.. Ама тоа е последно коло, па ако ни треба победа, на овој или на оној начин ќе ја добиеме :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Готово, 3:3.. Пак извадија поен.. Да завршеше 2ка, најискрено немаше кој знае колку да ми смета нерешено на Ивуд Парк.. Вака мора да се победи.. Искрено, песимист сум, ама и со Вила, Евертон, Фулам немавме победа неколку години на гости, па сите ги тепавме.. А исто така, освен гостувањето со Сити, и гостувањето на Стејдиум оф Лајт ќе биде зафркнато.. Ама тоа е последно коло, па ако ни треба победа, на овој или на оној начин ќе ја добиеме :D

Кај си бе? Арен? :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Супер за денеска... Имаме можност да се одлепиме на +5 и да си метима до крај, па после на Етихад да го ладиме :)
Море остај тоа..
Уште нареднава да ја утнат.. т.е. Арсенал да одиграат како што знаат а не како денеска.. е тогаш ќе може да се рече дека ќе си го ладиме таму :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
Кога ви ги набројав натпреварите на кој Сити може да киксне (се надевав дека може) ми се смеевте, до крај сите натпревари ли ќе ги изгубеле ми викавте. Еве ви го Сандерленд, идемо даље. :coffee:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ајде утре ако тепаме ,а верувам дека ќе тепаме Ферги нема пропушти ваква шанса за титула 100 % освојуваме Премиер лига :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ајде утре ако тепаме ,а верувам дека ќе тепаме Ферги нема пропушти ваква шанса за титула 100 % освојуваме Премиер лига :)
Утре сигурно нема да тепаме.................................ама понеделник би требало :) :)

A

apidrone

Гостин
Оваа сезона некако, кога треба да биде лесно испаѓа тешко и обратно... Дај боже да биде и у понеделник така.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
Манчини "Можеби Манчестер Јунајтед во понеделник ќе одиграат нерешено. Јас мислам дека ќе одиграат нерешено " :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Прашање до вас: Дали ви се фрлаат 40/50 милиони за вакво лабилно створење? Земете предвид дека во овој клуб тој 24/7 ќе биде под притисок, 365 дена во годината.
Прашање до тебе: Колко ти мислеш оти на Модрич му создава притисок шо некоо селска екипа била заинтересирана за него, т.е. колко ти веруваш дека е под притисок, а нее само една обична вест на пример, политика?
Секоја утакмица до крај е важна за секој! Нема никој така да ни се даде, ни на нас, ни на Сити. Секоја утакмица си е посебна приказна. Џабе сметате бодови и резулати до крај, може само бодовите (+-3) да ги погодете, а не и кој со кој ќе киксне. Сега, повеќе од било кој дел од сезоната живееме од денеска за утре, од утакмица за утакмица. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom