Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само да знаат колку е прост овој Гил :pos: работата е што ние треба вакви петиции да потпишуваме, не они :D

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Само да знаат колку е прост овој Гил :pos: работата е што ние треба вакви петиции да потпишуваме, не они :D
Моментот е кога ке видиш дека скоро сите што го дале гласот се од Македонија :facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Моментот е кога ке видиш дека скоро сите што го дале гласот се од Македонија :facepalm:
Теории на заговор, како така? А тоа што претседателот на ФА е легенда на Сити нема везе, битно овој од Гејчестер е некаков си член таму што веројатно ни тој не знае дека е. Тие во Англија знаат колку има врска ова со некоја си важност зошто си го познаваат системот, овие од тука мислат Гил е им е Il Consigliere таму во ФА :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"Darren's coaching with the Reserves and is going to start a programme quite soon in terms of getting his fitness up," revealed Sir Alex. "But he'll have a go at it and do his best.

"I think the big push will be in pre-season to try and get back to the level he was at."

Ајде ѕверу шкотски, враќај се побрзо.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ако не гледате се иде у наша корист уште утре ако тепаме и може некоја собиранка да се организира :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Не знам за вас, ама мене стварно ми се допаѓаат. (y)

Сеа прочитав и јас, изгледа било првоаприлска шега. А баш ми се бендисаа. (n)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kajgana Shop

На врв Bottom