Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не знам зашто се надевате денес на Сандерленд?
Еве јавно тука кажувам да ме плукате сите ако Сити киксне...има да ги прегазат денес.
Го добивме тоа што го сакавме,имаме предност,треба да ја одржиме? Зашто уште се ослонувате на други екипи?
За сега спремај се за пљукање :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
И вие па Блекбурн го направивте Реал Мадрид. Точно е дека низ историјата играме слабо на Ивуд, не победија и првиот натпревар на ОТ, па што? Игравме со комбиниран состав за разлика од сега каде ги имаме речиси сите играчи на располагање, ги потценивме на театарот, стариот сигурно ја научил лекцијата а кога ќе ми текне дека сезонава ги победивме незгодните екипи што ни се како Евертон, Астон Вила, Фулам... јас сум оптимист. Башка првата утакмица коњот Самба ореше, не дозволи топка да помине, а сега го немат. (y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Силување ... комшивкиве 2 пати го примија од Сандерленд :D

A

apidrone

Гостин
Да не се надеваме на Сандерленд а? :D Башка Фил Дауд им подари пенал на комшикиве.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сите се радуваме ко кучиња пред касапница,сеа некој ќе се најди паметен и ќе речи:
"Полека немаме изиграно со Блекбурн..."

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дали ги гледате кучињава како сами се испокараја?
ц ц ц

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Фанови на Сити, незнаев дека ве има толку многу.. еј у пм, у фан клуб на Јунајтед сум бил.
Извинете.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сакаа мајнд гејмс со Ферги,ете им :icon_lol:

Него ај нека каже сега некој,не се радувајте на кикс на шити.Како бе да не се радувам со евентуална победа утре идеме на 6+ :eek:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кого сега требаше да пљукаме?

Kajgana Shop

На врв Bottom