Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Средината е заспана, Сколс е добар за удари од далечина, но додека стигне топката до него... (баш три точки). Изгледа не ни иде играта со само еден напаѓач, ако е спремен Бербатов нека влага наместо Сколс, Андерсон под итно да влезе, без него средината ми е заспана тотално. Валенсија заслужува 10, секаде се пробива.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
судијата катастрофа немаше никаков пенал за портсмунт :toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Судијава е жими к**ов ..... :) :)

Не смееме да си дозволиме тука да изгубиме бодеви....така да во второто полувреме, мораме да ги доведеме работите во ред...

Мислам дека треба и поофанзивно да настапиме...

Нани или Бербатов да влезат во игра обавезно , доколку првите 15 мин не постигнеме гол !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
LOL!!

Шо пенал им суди...:tapp: А башка и нас не ни суди еден..

Но мора да признаеме дека многу слабо изигравме..Бербатов потхитно да влезе

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај што играта ни е катастрофа, катастрофа е, ама што немаше пенал за Портсмут, стварно немаше, да му е*ам се на помошникот!
Бербатов мора да влезе во второ полувреме, ако сакаме победа, која е повеќе од потребна. Ако не успееме да го тепаме последниот тим на табелата... :tap:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Фергусон треба да игра со 3 ца напаѓачи зошто вака тешко дека ќе направиме водство

S

StereoLove

Гостин
Судијата,ах мамето,кој го ставил за помошник...не коментирам ништо за него зашто не заслужува да ги полниме страниците.Кушчак бранеше добро,задоволна сум.Шутевите на Сколс секогаш се убави за гледање кои за жал не завршуваат онаму кај што треба.Валенсија ме изненадува со одличната игра.Ајде без паника,ке победиме на крај:smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Судијата,ах мамето,кој го ставил за помошник...не коментирам ништо за него зашто не заслужува да ги полниме страниците.Кушчак бранеше добро,задоволна сум.Шутевите на Сколс секогаш се убави за гледање кои за жал не завршуваат онаму кај што треба.Валенсија ме изненадува со одличната игра.Ајде без паника,ке победиме на крај:smir:
Ах
...Од твоја уста во божји уши (иљи боље во “Руневи“ уши)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ако дава некој гол од кај вас тоа нека виде Евра :smir:

сепак Руни...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Добро тргнавме во второво, но сепак треба да им дадеме уште еден. Во првото покажаа дека се многу незгодни.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Пенал party !:vozbud:

Руни :champions Ајт готови се сега, ќе примат уште неколку :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.757
Поени од реакции
11.673
100тиот гол на Гигс, честитки до него! :alee::alee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop