Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
хахах честит роденден Рајан Гигс... овој Игорче е швркнат :tv:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Гигси најдобар во второ полувреме. Асистенција + пенал врз него + гол... Легенда!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не ми е за ѓабе омилен играч:) (и не за ѓабе стално го потенцирам тоа):Р
Браво легендо!

S

StereoLove

Гостин
Честитки честитки за победата:vozbud:инзвонредно второ полувреме,хет трик на Руни,100ка на Гигс,браво легендо:cuc:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Честито победа..Коа му викав на татко ми 1:4 не ми веруваше :)

И многу ми е мило што даде Гигс гол..во последните неколку натпревари цело време навивав Гигси да даде гол и еве ми се исполни желбата..

Челзи има 2 тешки гостувања..на Емирати и на Градскиот стадион во Манчестер..да се надеваме на киксови :)

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Сосема заслужена победа, браво момци. Само така до Нова Година и ќе се узнај и Челзи и сите.. :smir: Утре само да победи Арсенал и разликата ќе биде само 2 бода. :wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за победата, одличен натпревар манутд

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Одлично второ полувреме... во првото не ме бендисааа али то је... ЧЕСТИТКИ У СЕКОЈ СЛУЧАЈ ГЛОРИ ГЛОРИ МАН ЈУ:::: !!!!:smir::smir::smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Супер победа! Очекувана ! Добро изиграа второ полувреме, колку што требаше !

Одиме напред...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Честитки за победата.:smir:

Во второто полувреме работите си дојдоа на свое место. Браво за Руни за хет-трикот, и честито на Гигс за 100-ката.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Одлична игра во второто полувреме и заслужена победа. Честитки за хет-трикот на Руни и 100от гол на Гигс. Сепак најдобар според мене беше Валенсија.

И да, кој е подобар Кушчак или Фостер? :cool:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Ај и до мене честито победа!! Одлична прикажана игра!! Сите играа добро а само ке издвојам 5!! Кушчак звер мн тешки топки фати и пак ферги нека го става Фостер да брани!! Валенсиа како и секад трча ко вол и се труди и пробива штета што не постигна гол!1 За гигс одлично второ полувреме гол асистеница изнуден пенал и нека му е четито 100 гол! Руни за него немора мн да се збори секад на ниво!! и на крај Флечер игра во феноменална форма ги разбиваше акциите зимаше топки додаваше феноменален беше!1 Очекувам да продолжиме во ваков ритам и вква форма до крај на годинава и да бидеме на врвот!!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ѓаволски го изигравме вториот дел, па Ryan Giggs :vozbud: не ми се коментира за човекот едноставно е ЗВЕР. Valencia повторно импресионира со играта, е Rooney денес даде 3 гола али не играше којзнае како ( реално ) :) во целост одлична утакмица без Berbatov, Ferdinand, VDS.

UNITED :manfan: UNITED :manfan: UNITED :manfan:

the_answer

quickshare
Член од
20 мај 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Giggs legenda bravo za 100 ta...... I sekako bravo za Rooney hat-trick zasluzena pobeda :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom