Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Абе мамицата у пичка на судијата ќе му ја ебам јас негова, гомнар гнасен, у очи го гледаше на тој сељакот Балак како прави фаул над Евра, и ја продолжи играта.

СУСПЕНЗИЈА! :angry:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
РУНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

ОД ОФСАЈД:baeh::baeh::baeh::baeh:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Тоа е мојот ИГРАЧ !!
ВЕЈН РУНИ !!!!!!:mwa::mwa::mwa::mwa:
Руни не спаси !!!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Судијава како да го суди својот прв меч, а не куп. Помошницине негови поубаво судат. Слепец прав.
Сфарно слепци, сите. :)

Честитки за играта, за класа подобра од нашата е на мечов. Сеа нека победит подобриот, не ми е воопшто битен трофејов, битно видовме добар фудбал.

П.С. Жалам за Нани, фаул немаше а се повреди и по моја проценка можно е да има фрактура на раката, а во најмала рака исчашена му е.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Леле како ќе бране пенали Фостер...Ама и најдобра шанса да се докаже и да ја почне сезоната во ПЛ како прв голман.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Каков судија еј не ми се верува цццц....... Жут му дае на евра за чист старт цццц.... каков идиот:nerv:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Луѓе мене повеќе ме загрижува состојбата на Нани, и неговата можна повреда, а сега за пеналиве ваљда Руни, Евра, Керик, Гигс и Валенсија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штом не врескаше Нани од болка, не му е дислоцирано рамото, по моја проценка, само падна незгодно. Се согласувам со Фантом над мене, ова што ќе дојде сега ќе биде само чиста забава, на чело со MC Foster. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Сфарно слепци, сите. :)

Честитки за играта, за класа подобра од нашата е на мечов. Сеа нека победит подобриот, не ми е воопшто битен трофејов, битно видовме добар фудбал.

П.С. Жалам за Нани, фаул немаше а се повреди и по моја проценка можно е да има фрактура на раката, а во најмала рака исчашена му е.
Да тоа е:(

Ајде со среќа ѓаволи на пеналите:vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Што се однесува до вториот гол на Челзи, колку што е крив судијата за непрекинување на противничката акција, толку е крив и Руни кој не ја исфрли топката туку ја продолжи акцијата на Манчестер а самиот виде дека Евра е соборен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom