Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.849
Поени од реакции
5.676
ако си во можност, дај некој сопкаст линк, или некои што работат. овие се офлајн, а од џастин.тв ме исфрла после една минута гледање...
едит-леееее нани гол дал, а не го видов од ова скапаново... давајте линковиииииииииии
http://www.atdhe.net/8343/watch-manchester-united-vs-chelsea

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.213
ако си во можност, дај некој сопкаст линк, или некои што работат. овие се офлајн, а од џастин.тв ме исфрла после една минута гледање...
едит-леееее нани гол дал, а не го видов од ова скапаново... давајте линковиииииииииии
Moра да ја фаќаш албанската ЕРА ( во Скопје секој што го знам ја има ), они пренесуваат .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aко сакаме соодветна замена за ВДС, О` Шеј најдобро нека зема ракавиците и ајт создравје. Не е зрел се` уште Фостер, а кога планира да созрее не знам. Како без волја ми делува.

Сега за сега добро се држиме, се надевам така ќе биде и наредното полувреме. Очекувам да влезат Валенсија и Овен.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Кушчак нека влева...Не е сигурен Фостер, а Капело го зема во реп.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
од фостер ми се сере... ко ретард се понаша во критични ситуации, ЧЕСТО! ја повеќе го сакам кушчак, мада, ако сакаме асален голман, мора нешто ново и тазе да се увезе... овие двајца немаат ни В од ВАН ДЕР САР!
и да тибам ерата, глеам на тв, серење им е снимката. неможе чоек асално фудбал да гледа :mad:

ги пробав трите линка од atdhe, посер се. не ги бива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
од фостер ми се сере... ко ретард се понаша во критични ситуации, ЧЕСТО! ја повеќе го сакам кушчак, мада, ако сакаме асален голман, мора нешто ново и тазе да се увезе... овие двајца немаат ни В од ВАН ДЕР САР!
и да тибам ерата, глеам на тв, серење им е снимката. неможе чоек асално фудбал да гледа :mad:

ги пробав трите линка од atdhe, посер се. не ги бива.
http://www.iraqgoals.net/ch1.html

Oвој ок е? :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.756
Поени од реакции
9.533
Добро прво полувреме. Искрено задоволен сум од играта, каде каде е подобра од таа во Ауди Купот. Браво за Нани, фантастична игра исто така и фантастичен гол. Руни и Берба добро соработуваат. Керик и Флечер исто така, а и Парк заслужува пофалби. Одбраната се на се е супер, само Фостер ме загрижува некако. Челзи немаше некој така посериозен удар кон голот за да го одбрани, да се надеваме дека тоа нема да се случи и во вториот дел.

Искрено Кушчак е далеку подобра опција од Фостер според мене моментално.

Инаку добар стрим има тука

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Интересно прво полувреме..Израмнето,на почетокот ние доминиравме ,можевме најмалце уште еден,сепак Чех го спаси голот на Челзи,но и Челзи си имаа свои шанси..Добар гол постигна Нани и водство на полувреме е добро..

Кушчак дефинитивно треба да добива шанса во ПЛ,Фостар ич не е сигурен..

Поздрав и со среќа во втор дел..

бтв.. Тие шо мислат дека нема да не биде без Роналдо и Тевез,нека го погледнат првиот дел и се ќе им стане јасно(се надевам на таква игра и во вториот дел):tv:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Еве го најдобриот линк, кристално чиста слика, англиски коментар

http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4a321c6317469

Одете на линков симнете го veetle програмчето и инсталирајте го, се се прави буквално за 30 сек одете повторно на страната и одберето го каналот World Soccer
Инаку добро прво, јас сум задоволен особено од средниот ред, само вака да продолжиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom