Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мене стварно не ми е јасно. евра шутер? кој кур си игра ташак САФ?! :nerv: се изнервирав. готово. нервозен сум.:nerv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
гигс промаши ццц
Што промаши? Тоа што шутна од слободен од далеко и не даде гол ?:tapp:

П.С: Првиот слободен што беше на гигс од далеко да ја шутнеше во голот мислам дека ке беше гол бидејки Чех право излезе да ја удри топката а стативата беше празна:):Штрбав:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Пенал да не знае да се изведе. :uvo:
Добро е што барем еднаш го совладавме Чех.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Ништо...среќата беше на нивна страна. Повеќе среќа догодина:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Тренинг за Чех... кретенот наш се намачи да погоди на која страна ќе шутнат... нека им е со среќа титулата, ја добија умно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Готово. Пораз. Незаслужен. Одиме понатаму...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
8те недели без Ван Дер Сар ќе ни бидат тешки, мноогу тешки ама ај отворен е пазарот за трансфери има простор за промена некоја да се направи.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Епа тоа е, ништо страшно, не сум премногу разочаран, само се надевам дека Нани не е многу повреден ќе биде огромна штета ако го загубиме на подолг рок особено сега кога влезе во форма :uvo:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Епа момци, тоа е. Интересен натпревар, ама не ме воодушеви тоа како играа Челзи. Ваша грешка (за првиот гол), 2 судиски грешки и лоша интервенција на Чех (за вашиот прв гол). Значи, ова е најреален исход. Конечно и ние да добиеме пенали :) Само подобро е да беа лани во финале на ЛШ.:smir:

И да, се надевам дека Нани не е потешко повреден.

N

navivacka

Гостин
Aко Фостер планира со такви настапи може да се збогува и од англиската репрезентација:tapp:зашто бе Кушчак не го стави...разочарана сум дефинитивно,немам коментар...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Епа момци, тоа е. Интересен натпревар, ама не ме воодушеви тоа како играа Челзи. Ваша грешка (за првиот гол), 2 судиски грешки и лоша интервенција на Чех (за вашиот прв гол). Значи, ова е најреален исход. Конечно и ние да добиеме пенали :) Само подобро е да беа лани во финале на ЛШ.:smir:

И да, се надевам дека Нани не е потешко повреден.

Тоа е...Добар меч. Иако загубивме, искрено сум задоволен од играта.

Уште од мечот против Евертон ја загубивме среќата во пеналите некако. Потоа од Баерн на пенали, па сега од Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom