Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Добар натпревар...нерешен исход ќе беше најреален,ама за жал тука се пеналите(кои ги мрзам ептен),и конечно и ние да победиме некого на пенали.Фала Богу.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Ај у пи*ку матер!!!!

ДА беше која било друга екипа немаше ташак да ме боле..Ама најмногу се нервирам кога губиме од Челзи:nerv:

Најреален исход беше нерешено..Кога даде Руни гол извикав силно,ама џабе..А потоа нашите ко да не ручеле..Ајде на Гигс со нозете му го фати...Ама Евра:tapp::tapp:..Толку ли не му чука на Ферги..На Евра му дава пенал да пуци..Ама ај два пати по ред освоивме,сеа еднаш и изгубиве..

бтв.. пеналите не ни одат веќе:nesum:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Уште од предвреме се знаеше дека ќе изгубиме на пенали,каде Фостер со Чех,а и Евра ептен лошо го шутна пеналот...За вториот гол на Челзи што велите судијата не ја запрел играта па јбг сега тоа е,ама и голот на Руни беше од чист офсајд..Инаку без ВДС ќе ни биде ептен тешко,јас повеќе сум за Кушчак да брани,Фостер некако не е сигурен,ептен грешки прави.
И се надевам не е ништо сериозно со Нани.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
ццц со ваков голман нишо не праиме :S
иначе интересен натпревар на кој среќата беше на страната на Челзи -.-

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Добро де, ке се сретнат во лигата.
А иначе кој го даде голот на манчестер на пеналето?Не видов јас.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oдамна вака не сум се изнервирал кога сум гледал натпревар на Јунајтед.И не од судијата,туку од Фостер.Многу е несигурен и не знам само како ќе биде Ван дер Сар овие 2 месеци.Катастрофа ! Ама ваљда Кушчак ќе биде подобар и ќе почне од почеток уште на наредниот натпревар.

Другите беа солидни,со исклучок на О'Шеј.Требаше уште на полувреме да излезе,како што тоа го направи Анчелоти со Иванович.И за Руни ќе речев дека секаде го има,само не кај шо треба,во напад,ама ме демантира на крај.Судијата не го коментирам,такви грешки не се прават во вакви натпревари,па да се надеваме дека ќе ги нема во ПЛ.Не сум разочаран од поразот,но секогаш е подобро сезоната да се почне со трофеј .

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Треба тимот да поработи околу пеналите.

Андерсон, Руни, Нани, Овен, Керик....Оваа петорка треба да изведува пенали. Штета што Андерсон и Нани не беа во составот. А не знам зашто САФ не го остави Овен и Руни да шутира во првите тројца.

За првиот гол, се направи дупка во одбраната. Истиот случај како и против Бока на пријателскиот меч. Фердинанд премногу излета, Еванс го чуваше Анелка, Евра отиде на Дрогба и остана дупка од левата страна. Фали Вида сепак.

Инаку што се случува со Андерсон?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И во 1998 во Черити Шилд изгубивме 3-0 од Арсенал па нека ви текне само каква сезона имаве тогаш :smir:. Некоја информација за Нани?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добар натпревар, реален резултат, пенали=среќа.
Евра два пати зафркава а не шутираа ни Валенсија, ни Овен, ни Руни ни Сколс. Не знам што мисли Ферги.
Сепак задоволен сум, одиме понатаму:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ме предупреди Фантом, ама ова што ќе го пишам, не го сметам за провокација. Ако е провокација... Вака сега:

Не може секогаш среќата да биде на ваша страна. Во ЛШ имавте тапа игра, ама имавте многу среќа, па не победивте на пенали. Прехлани, ни дадовте гол во 47 минута и 6 секунда (од 47 во прво полувреме). Со Ливерпул се извлековте во 93-та минута. А за лани да не збориме колку пати се вадевте во последните неколку минути.

Наспроти тоа, Челзи секад го јадел во последна минута. Сега, полуфиналето лани, финалето во ЛШ прехлани, од Виган прехлани во 94-та, лани најмалку 5 пати.

Бидете среќни што немате среќа (т.е. правите киксови) на вакви неважни натпревари.

Ај сега останете ми со здравје.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ме предупреди Фантом, ама ова што ќе го пишам, не го сметам за провокација. Ако е провокација... Вака сега:

Не може секогаш среќата да биде на ваша страна. Во ЛШ имавте тапа игра, ама имавте многу среќа, па не победивте на пенали. Прехлани, ни дадовте гол во 47 минута и 6 секунда (од 47 во прво полувреме). Со Ливерпул се извлековте во 93-та минута. А за лани да не збориме колку пати се вадевте во последните неколку минути.

Наспроти тоа, Челзи секад го јадел во последна минута. Сега, полуфиналето лани, финалето во ЛШ прехлани, од Виган прехлани во 94-та, лани најмалку 5 пати.

Бидете среќни што немате среќа (т.е. правите киксови) на вакви неважни натпревари.

Среќата храбрите ги прати :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фудбал се игра 90 минути, не 87 или 88. Не е провокација друже, далеку од тоа, тоа е твое видување на работите. Како и да е, честито нека ви е победата, се надевам на уште подобри дуели во ПЛ, само без вакви копуци за судии, како овој денес и како тој што ви судеше со Лузерпул последниот пат.

Продолжуваме понатаму :wink:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
оваа сезона несмее да се остави недовршена работа до 90 минута
дефинитивно се треба да се заврши за 90 минути

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Не е ова никаква провокација..Но лани..И Ливерпул постигнаа 10 победоносни гола у последна минута...

А ако мислиш на голот на Тевез..Беше корнер за Манчестер,а на корнер не се свири крај нели???

бтв

Keep the red flag flying high,
ManUnited will never die!!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

нема врска...во ЛШ не ни требаше да извлечете да има пенали...

А фудбал се игра додека судијата не означи крај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom