Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Koлку му стое добро дресот:vozbud:едвај чекам да го изигра дебито за Јунајтед а тоа сигурно ке биде на турнејата во Азија...а уште повеке настапот на Енфилд Роуд кога ке се врати после толку време.Добар тандем ке биде со Руни иако не верувам дека ке биде постојано во стартните 11.
Ги читам коментарите на фановите на Луз...Се извинувам Ливерпул па дека времето на Јунајтед поминало дека сме биле очајни:nesvest:да читаш да се изнасмееш...

Инаку се знае ли кој број ке го носи Валенсија?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.018
Поени од реакции
7.183
Ама како му лежи 7-кава а? Е сега се мислам за Овен која бројка да му ја дадам

Attachments

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3

32 e слободна...

Инаку добредојде на ОТ односно во Манчестер Јунајтед,Мајкл Овен...иако не е како порано воопшто не се сомневам во неговите квалитети,се надевам дека ке се снајде и дека нема да го следат повредите постојано...

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
Честито играч Овен :) Супер беше во Ливерпул па во Реал после дојде до мал пад на формата кога стигна во Нукасл али ипак верувам дека може да се врати во онаа Стара Форма така да .. Овен е Супер играч според Мене.. :) Позздрав:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.644
Поени од реакции
6.476
на овен јас би му ја дал 20 (фабио мислам дека е 20,ке му дадеме некоја друга) :smir:
нани 7
валенсија 17
(мои идеи) :vozbud::smir:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Малку сум изненаден со трансферот на Овен во Манчестер Јунајтед. Но мора да признам пријатно изненаден. Не дека не го одобрувам туку дека не го очекував. Не ми е јасно зошто толку многу фанови на предходните страници толку "плукаат" по Мајкл Овен. Дали е тоа поради тоа што се помлади членови, па не го познаваат доволно или незнам. Овен е одлична добивка на искуство и квалитет. Што сега, проблем е ако не може да изигра Сабота-Среда-Сабота? Па и Гигс не може да изигра, ни Сколс, ни Невил. Треба да плукаме и по нив, или можеби да ги избркаме? Какво е тоа ваше предвидување дека ќе се повредува, вие гатачи сте што знаете кој ќе се повредува, а кој не? Роналдо нели беше отсутен половина година лани. Ете гледате и тој се повреди, а нема 29 години. Ја критикувате и неговата последна форма (мислам на Овен). Па не ви е јасно дека не и исто да играш во Ливерпул или Реал наспроти играњето во Њу касл. Што очекувате вие од играч на Њу касл. Нормално е дека не може да блеска. Со кого ќе блеска? Кај нас е друго. Има со кого да блеска. Ќе игра покрај Руни и компанија, а тренер ќе му биде Ферги (зарем тоа ништо не ви значи?). Секоја чест за Ферги што се сети да земи таква звезда за без пари и да ја плаќа само 50,000 неделно. Парите му останаа, па ќе донеси уште некој друг. Што го критикувате Ферги дека наводно "пред нос му ги земаат играчите"? Зарем не ви е јасно дека Ферги не фрла големи суми по играчи. Ферги купува "суровини", а не "готови производи", затоа што е способен сам да произведе, затоа што не постои "поголем производител" од него во фудбалот. А формирањето на Овен во Манчестер сватете го како "рециклиран" производ :). Со Овен можеме само да добиеме, а во никој случај да изгубиме. Овен е квалитет, искуство и тоа ќе биде комбинирано со мотивација за нов предизвик, титула, и нови тандеми во играта. Овен е играч кој играл за големи екипи, и на Овен не му е потребно никакво прилагодување. Едноставно само му треба подсетување на стрите добри времиња, а се надевам дека одма ќе се подсети и дека не заборавил да игра фудбал :). Бил звезда во големи клубови, и ќе продолжи да биди звезда во најголемиот клуб, Манчестер Јунатед. А ќе трча и ќе се бори онолку колку што му дозволуваат годините. Не е млад, но немојте да го правите дека е престарен. Покрај Руни секој би се борел и играл како лав. Сите оние кои го паметат само од Њу Касл, ќе бидат почестени да го видат како игра и во голем клуб, и се надевам дека еден ден ќе се извинат тука за сите песимистички коментари за него. Манчестер Јунајтед е една комплетна целина која што Овен може само да ја засили, а во никој случај да ја ослабне. Затоа од мене до Мајкол Овен едно големо Д О Б Р Е Д О Ј Д Е ! ! ! ! !

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.644
Поени од реакции
6.476
ларсон имаше изјавено:''покрај руни се чуствувам како тинејџер''
зошто да не и овен? :)
+ ларсон во текот на кариерата сае соочуваше со страшна повреда и успеа да се врати посилен,зошто да не е овен? :smir:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Koлку му стое добро дресот:vozbud:едвај чекам да го изигра дебито за Јунајтед а тоа сигурно ке биде на турнејата во Азија...а уште повеке настапот на Енфилд Роуд кога ке се врати после толку време.Добар тандем ке биде со Руни иако не верувам дека ке биде постојано во стартните 11.
Ги читам коментарите на фановите на Луз...Се извинувам Ливерпул па дека времето на Јунајтед поминало дека сме биле очајни:nesvest:да читаш да се изнасмееш...

Инаку се знае ли кој број ке го носи Валенсија?[/quoe toa e tie nikako da svatat koj e broj 1 u anglija a so se odnesua do oven odvaj cekam da vidim kako ke gi puni luzerpul

odvaj cekam da pocne zezonata i oven da se vrati vo svojata prepoznatliva forma i da gi natera luzerpul da zalat so go prodadoa i sto ne saka da go zemat nema pogolema kazna za niv od toa nivniot poranesen igrac da im gi srusi nadezite za titula

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Единствено негативно кај овој трансфер е што младите напаѓачи Велбек, Кемпбел и Македа ќе добиваат помалку шанса... Руни, Бербатов, Овен, и плус уште некој да земеме (не верувам Фергусон да се потпре на овие тројца сениори), тешко ќе изборуват младите шанса за настапи во првиот тим.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Единствено негативно кај овој трансфер е што младите напаѓачи Велбек, Кемпбел и Македа ќе добиваат помалку шанса... Руни, Бербатов, Овен, и плус уште некој да земеме (не верувам Фергусон да се потпре на овие тројца сениори), тешко ќе изборуват младите шанса за настапи во првиот тим.
Jaс мислам дека Ферги повторно ќе им даде шанса на младите. Кемпбел нема ни да е наш играч, така да очекуван Велбек и Македа да заиграат барем на дупло повеќе натпревари одколку претходната година:smir:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.529
Поени од реакции
4.431
Официалниот Втор гостински дрес за идната сезона

Мене баш ми се свиѓаат ѕверски сее !!!:vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.763
Поени од реакции
11.717
Официалниот Втор гостински дрес за идната сезона

Мене баш ми се свиѓаат ѕверски сее !!!:vozbud:
Официјално?
Официјално се излезени само домашните дресови.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.970
Поени од реакции
11.835
"I want to thank Sir Alex for the faith he has shown in me and I give him my assurance that I will repay him with my goals and performances."

Попалено е копилево, има да збесне
Честитки за новиот играч, нека му е со среќа...

Long Live United

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Честитки за второто засилување во овој преоден рок, Мајкал Овен. :vozbud:
Се надевам дека добро ќе се вклопи во играта на Јунајтед и се разбира да постигнува голови, но пред се да не се повредува како Луис Саха.

Long Live United

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom