Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Ај уште еднач да кажам Добредојде на Мишо у Манчестер
иначе Мишо е веке Коска и нема да се повреда таа сезсона
ии кој има муда да се кладе со мене
Мишо ке има 13+ гола таа сезона

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Сите патишта го водат Ибра во Манчестер Јунајтед
Манчестер Јунајтед бара начин како да го убеди миланскиот тим Интер да го ослободи од обврските Златан Ибрахимовиќ. Единствениот клуб кој има квалитет и кеш со што би ги задоволил потребите на Ибрахимовиќ е токму Јунајтед, тимот кој очајно бара квалитетна замена за Роналдо кој минатата седмица го финализираше својот договор со Реал Мадрид тежок 97 милиони евра.

Сепак моментално Ибрахимовиќ е на одмор во САД, па затоа клубовите го чекаат прво да си дојди.

Шефот на Јунајтед сигурно ќе ужива и ќе му биде задоволство да го превземи од својот лут ривал, Жозе Мурињо, неговиот најдобар фудбалер.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Официалниот Втор гостински дрес за идната сезона

Мене баш ми се свиѓаат ѕверски сее !!!:vozbud:
Мене дресов повеќе ми личи како резервен дрес на Сити, а не на Јунајтед :helou:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Трансфер политиката на Јунајтед сега мислам дека треба да се сврти кон уште еден напаѓач и офанзивен играч во средниот ред. За напаѓач според последните пишувања тешко дека ќе успееме да земеме некој од Агуеро, Ибрахимовиќ или Виља. Бидејќи Милан веќе испрати понуда до Луис Фабиано и треба да започне преговори со него, а ако ние го посакуваме него треба веднаш и ние да испратиме понуда или да се свртиме кон Хунтрелар како достојна замена во нападот. А за средниот ред како добри засилувања ги сметам Даглас Коста, Ван дер Варт и Ешли Јанг. Со купување на двајца од овие играчи мислам дека ќе имаме солиден тим способен да ги нападне сите фронтови

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Нека му е со Срека на Овен, кај вас...Само се надевам дека нема да биде преплатена ѕвезда, како што беше во Њукасал....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Нека му е со Срека на Овен, кај вас...Само се надевам дека нема да биде преплатена ѕвезда, како што беше во Њукасал....
Во Јунајтед ќе зема 50 000 фунти неделно што и не некоја огромна сума на пари за да биде преплатен плус бонуси врз основа на настапите и дадените голови. А ако настапува и дава голови нема зошто да не му бидат дадени тие бонуси :helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Конечно галактико во тимот :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Конечно галактико во тимот :)
Не. Галактикосите стигаат само до 1/8 финале во ЛШ и преплаќаат играчи, а да и менуваат тренер на секои 2 саата. Овен од галактико сега стана шампион :helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не. Галактикосите стигаат само до 1/8 финале во ЛШ и преплаќаат играчи, а да и менуваат тренер на секои 2 саата. Овен од галактико сега стана шампион :helou:
Не скокај одма со глупостиве, Овен беше галактико, ти се свиѓало тоа или не...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom