Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ОВЕННН!!! :) Ибрахимович им се приближува на ѓаволите !!! се очекува мега понуда кон Шведскиот интернационалец!!!:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
N

navivacka

Гостин
Џабе е веке,нека збори колку сака,можеше да ја прифати понудата од Јунајтед а сепак премина во лутиот ривал,баш да видеме колку ке постигне таму.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во Јунајтед ќе зема 50 000 фунти неделно што и не некоја огромна сума на пари за да биде преплатен плус бонуси врз основа на настапите и дадените голови. А ако настапува и дава голови нема зошто да не му бидат дадени тие бонуси :helou:
Во Јунајтед ќе зема 20 000 фунти неделно, а доколку игра и постигнува голови може платата да му достигне до 100 000 фунти неделно со што Јунајтед се заштити доколку се повреди и отсуствува подолг период:smir:

N

navivacka

Гостин
Едно прашање:Кога ке одат фудбалерите на Јунајтед на турнеја во Азија?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Едно прашање:Кога ке одат фудбалерите на Јунајтед на турнеја во Азија?
Првиот натпревар е на 18 јули, а таму ќе се мислам од 15 јули. На официјалната страница ги имаш сите натпревари на турнејата, провери си:smir:

Член од
4 јули 2009
Мислења
2
Поени од реакции
1
Old Trafford is the best stadium here in England .I were on the last match on that stadium it was brilliant.
MANCHESTER UNITED THE BEST!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.507
Вечерва во 22:40ч на А2 ќе го даваат филмот "Патување низ Европа" или "Euro Trip" каде што има и сцена со навивачите на Манчестер Јунајтед.

Гледајте :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сцената со Вини Џонс во пабот е најдобра :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.