Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако е ваков мизерен пошто сака да си иде подобро е да го продадеме. Али никако у Премиер Лига. Ако веќе оди, било кај надвор од островот. Се надевам дека ќе се поправи и дека ќе остане, али ич не ми мириса така.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.
Ако понуди некој над 50-че, го продаваме нема сомнеж во тоа, ама има шанси и да остане, како што запнале нашиве... Е сеа ако (по некоја случајност) остане, не верувам дека ќе се влече на терен ако сака да оди во поголем клуб, ќе мора да покаже колку вреди, како што направи Xabi Alonso или Tevez, плус сме во предност со тоа што лани потпиша нов договор... Значи ќе може да извлечеме бар уште пола/една година од него.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако е ваков мизерен пошто сака да си иде подобро е да го продадеме. Али никако у Премиер Лига. Ако веќе оди, било кај надвор од островот. Се надевам дека ќе се поправи и дека ќе остане, али ич не ми мириса така.

Сега баш праам муабет со Игор, вика иста фаца имаше и Стиви на првата утакмица после фрката со Челзи. Мене искрено не ми текнува ама ова денес не мора ништо да значи.

Според мене, се додека игра како што знае, ич кур не ме боли дали е задоволен или не. Има жена, таа нека го задоволува, во ЛФЦ работи.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
После последниот натпревар во сезоната 2011/2012 со Свонси прв пат пропуштив натпревар на Ливерпул и криво ми е сега. Ај ако има некој нека стави хајлајтс.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Солидна игра, се гледа оти уште се надвор од ритам. Одлична игра на Ален, според мене МОТМ денеска, километр и километри претрча денеска, еден куп топки одзеде, само фалеше креативност (секако ова беа 2 различни постави, плус Кутињо ни минута не влезе). Виздом и Шкртел ми делуваја одлично, Аспас и Суарез на неколку пати супер искомбинираа. Јас по 1000 пат ќе се повторам, најдефицитарна ни е десната страна, Даунинг веќе втор натпревар топка не фаќа, ни еден пробив, ни една креирана шанса. А за Суарез ќе видиме што ќе се случува наредниве денови, само факт беше оти некако не му се играше.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ливерпул, искрено топката и не беше наменета за Џерард али стигна до него зашто Борини беше прекус да ја стигне т.е беше фатен у расчекор..у секој случај сепак Ален изигра солидно баш што се однесува на пресингот(нели за тоа беше и донесен)
Стерлинг и Ибе машини, можда немаат некаква завршница али затоа трчаат ко коњи,головите сами ќе си дојдат.

Суарез фаца роштиљ..многу намуртен а и ко без ќеф да беше.
Уште мислам дека ќе си оди али ајде да се надеваме дека ќе го вразумат.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jebem mu latini zubalo mrgudno.
Shokojkur saka....
Solidno decana, solidno. Samo sa se douigraat treba

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Тибам главата кељава, се испичка од првиот предизвик и компетиција дрво едно недоделкано.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701

Тибам главата кељава, се испичка од првиот предизвик и компетиција дрво едно недоделкано.
Требаше да го продадат,а не на позајмица ама тоа е. Мињоле моментално е две класи погоре.

Kajgana Shop

На врв Bottom