Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Па не сум видел до сега изваја од Роџерс или од било кој да каже ако го сакаат ќе треба да дадат повеќе пари..

изјавите беа до пред 2 дена и на Роџерс и на Ајре, он е играч на Ливерпул, има преголема вредност за клубот, дрн дрн дрн
и сега од еднаш им порачуваат на Арсенал спремни сме да ви го дадеме само понудете 50м..

Роџерс имаше таква изјава и тоа мислам дека беше дадено во интервјуто пред тргање на турената.
Ајре немаше директна изјава.... но сите индиректно пишуваа дека Суарез не се продава за цена испод 40 мил.

Разликата сеа е во тоа што сеа јавно кажаа дека цената неможе да биде испод 50.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шо се устручавате бе луѓе? Па ако сака да си оди 50м не се малку бе, видете Наполи што направија со парите од Кавани, само треба паметно да се потрошат. Не е оти сакам да си оди, ама ако некој понуди 50 ќе биде супер. Има напаѓачи не се плашете (сега не на ниво на квалитетот на Суарез), ама јас имам пишано оти подобро е двајца од по 25, него еден од 50, ќе се рашири играта, потимски ќе се игра, ќе дојдат и другите до слобода....мене засега ми се свиѓа како ја контролираме ситуацијава со Суарез, на сите им е јасно оти 40м се премалку за Суарез, и ако сака некој да го купи ќе треба страшно да загризи, што немислам оти е случај со Арсенал, познавајќи го Венгер и неговиот најскап трансфер од 15м фунти, не ми се верува да испрати понуда од 50м, по мое ќе испрати уште една конечна понуда од 42-43м и толку, проблемот ќе биде Реал, пошто СИГУРНО ќе купуваат напаѓач, а веќе Кавани замина во ПСЖ а Фалкао во Монако, единствена реална трансфер опција му е Суарез, е сега пошто откако Анчелоти е на чело таму многу ретко се спомнува Суарез (можеби Карло неќи да има проблематичен играч во тимот), можеби и тие нема да испратат понуда, па Суарез сакал-неќел ќе мора да даде 101% и наредна сезона, пошто како што кажа некој од вас погоре, светско се ближи и треба формата да му е на највисоко ниво.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Шо се устручавате бе луѓе? Па ако сака да си оди 50м не се малку бе, видете Наполи што направија со парите од Кавани, само треба паметно да се потрошат.

Го немаат они Ајре туку Рафа :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако го продадеме Суарез за 50 милиони надвор од Англија нема да имам никаков проблем, иако никако нејќам да си иде и ќе бидам разочаран што не успеале да го задржат + што се испичкал. Али океј, ќе сфатам, си има две добри причини да си иде, тоа е тоа, не сме у добра позиција. Али ако заврши у било кој тим од Премиер Лига, да ги ојачаме конкурентите со тоа и после да ни се врати, ќе му ебам и жената на Суарез, и ќерката на Роџерс, и сестрата на Ајре и Линда и све шо ми се најде на пут. Ако тоа се деси, ова ќе биде најразочарувачкото нешто што ќе го доживеам дур сум фан на Ливерпул.

Член од
25 јули 2013
Мислења
33
Поени од реакции
14
Eve edno mislenje od ljubitel na dobar fudbal i navivac na Minhenski Bayern.
(liverpool best team in england if you ask me )

Najiskreno jas bi se nafatil na celosna rekonstrukcija na timot... kje barat zrtvuvanje kje barat i nikakvi rezultati i fokusiranje na mnogu igraci a ne samo na dvajca do trojca ( vo slucajov na Suarez, Stevie i eve Coutuinho vo posledno).

Suarez da se prodajt ali nadvor od Anglija, isklucivo nadvor pa makar i na Anzhi :P i od pocetok napadot kroenje i odbranata.

ajde taze mi e accountov kje si pisime nadalje.

PS.

ako nekoj igra ova Fantasy Premier League dajte da formirame edna nasa kajganska liga (ako vekje nemat takva) :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе ми се смачи од ова со Суарез. Еден ден ќе го продаваме, друг ден не, трет ден побарал трансфер, четврти ќе останел, петти ден не се смее, шестти ден се смее, седми ден плаче... у курац више. Дај нека се случи нешто загарантирано, не можам више да ги читам истите ствари по 20 пати.

Член од
1 ноември 2012
Мислења
35
Поени од реакции
40
Ко што пишува денеска по весниците низ островот, се очекува во наредните 48 часа да биде завршена цела оваа сага со Суарез. Нека праат шо ќе праат, само дај нека се заврши, макар и негативно за нас... Веќе досадно станува... и да, се шпекулира за Солдадо како евентуална замена..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Уште поиште шо ме нервира ова со Суарез е што се друго прекинува. Досега требаше да ја средиме ситуацијата со Спиринг, Коатес, Даунинг, да видиме кои младинци ќе идат на позајмица, да најдеме соодветни замени, да најдеме центар-бек, лев бек, плејмејкер. Све ова делува ко да се укочи откако засилија шпекулацииве.

Kajgana Shop

На врв Bottom