Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе уште ли верувате на вакви шпекулации ?

40м и 1 фунта...

Венгер да не е банкарот на Лила ?

Или договорот да не е Суарез + Даунинг (40 за Суарез и 1 за Даунинг :D )

А и ако Суарез ептен сака да си иде Ливерпул треба да прифатат ваква понуда пошто 40м. не е мала сума а и нема некоја друга екипа во моментов што ептен се интересира за него.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Ваше си е како ќе го третирате доколку дојде во Арсенал.
Него ова со пријателскава утре дека одбил да игра,фејк е или озбилно?
Не знам за ова баш ме интересира дали ќе игра.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
За првпат Ајре добро ги издриблал со mindfuck. Претходниот пат им кажал дека и да понудат 40 милиони нема да прифатат, па овие понудиле толки у плус една фунта, мислејќи дека толку е клаузулата :sneaky:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, Роџерс нема да ги пушти Себа и Луис да играат. Рано им било.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе ова стварно бил Хенри? :vozbud:
--- надополнето: 24 јули 2013 во 10:20 ---
Леле ја првин мислев заебанција е :pos: ХАхахахахахахаххахахахахаа каков човек еј :D

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

:D

The Reds team in full is: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Interes-"a"-ntno.
Henry CAR.

Interesna postava takugjere

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вакви ко Ајби највише ни требаат. Тера напред типот, не помислува да врати топка назад. Ко од Советски Сојуз у втора светска војна под водство за Сталин, not one step backwards. Браво за тоа, да прават сите исто нема да го гледаме она некреативното на сред утакмици коа губиме 2-0, а нашиве си ја тркалаат топката позади.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Wisdom ѕвер, цела одбрана он ја држеше!

А и Allen беше супер, пресече повеќе топки плус и асистенција, како последен играч од средината... Што велиш ти Scouser88 ? :)

Член од
1 ноември 2012
Мислења
35
Поени од реакции
40
Каква мајсторија на Суарез, и асистенција до Аспас за 2-0. Значи МОРА, потенцирам МОРА да се задржи лудаков у Ливерпул...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.

Инаку солидно игравме, али превише себичеа сите до еден. Сите се редат да шутнат ебате... немаше тимска игра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се гледа дека не е среќен, барем така мене ми изгледаше ама ме боли кур. Се додека игра како што знае да игра, нека остане.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.

Инаку солидно игравме, али превише себичеа сите до еден. Сите се редат да шутнат ебате... немаше тимска игра.

Е мене тоа ме загрижува .... по фаца му се глеа дека е зорле тука.

Член од
1 ноември 2012
Мислења
35
Поени од реакции
40
Добар натпревар, нема што. Младиве дечки мора да се потенцираат дека изиграа солидно ( Ајби, Виздом и Стерлинг). А за Суарез, ќе се насмее кога-тогаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom