Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Кој е кој.... ае да ве видам!

Иначе секоја чест..... мора да ослободам време за некоја утакмица со вас!
идам и ја!!!

ЧЕСТИТА ТИТУЛА ДЕЧКИ!!! ДА ВИ СЕ МНОЖАТ!!! особено оние од ПЛ!!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сега сакав јас тоа да го постирам. Ај избриши го да го ставам јас а? :D
Туку еве статистика за мечот вчера.
45 Шута на гол имавме??? Како можи толку јас очекував да имавме до 20-25 ама 45, многу ми се гледат....колку е точна статистикава?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
идам и ја!!!

ЧЕСТИТА ТИТУЛА ДЕЧКИ!!! ДА ВИ СЕ МНОЖАТ!!! особено оние од ПЛ!!!
Хаха..... ја и ти ке се чекаме кај Велес! :D
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 13:02 ---
45 Шута на гол имавме??? Како можи толку јас очекував да имавме до 20-25 ама 45, многу ми се гледат....колку е точна статистикава?

Имавме имавме.... уште негде кај 65 минута имавме 20 и кусур удари!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
И сега на кој попрво да му одговорам? 12 известувања имав и тоа скоро сите цитати да си ебите векот да си ебите. Само ова ќе го кажам накратко - ќе ве исшамарам сите бе. Сите заедно дојдете мамичето мамино. Ќе се заебаваме овде еден по еден. Изгубив евиденција со кого се треба да се пресметам.
Фаулер да се врати, сликата е добра а статистиката да го прашате овој над мене. Ако е грешна тој е крив.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој е кој.... ае да ве видам!

Иначе секоја чест..... мора да ослободам време за некоја утакмица со вас!
Јас сум скроз десно, вака кога ја гледаш сликата, само главата ми се гледа...пред мене има знаме, малку се гледа...до девојче (три се, па лесно можеш да се ориентираш) сум застанат...за другиве нека ти кажат.

Иначе, опасна забава имаше....неколку помали инфаркти....поготово опасно срцечукање имаше во моментот кога Адам промаши пенал...али се е добро, кога добро ќе се заврши :)

Г

Гучи

Гостин
Јас сум скроз десно, вака кога ја гледаш сликата, само главата ми се гледа...пред мене има знаме, малку се гледа...до девојче (три се, па лесно можеш да се ориентираш) сум застанат...за другиве нека ти кажат.

Иначе, опасна забава имаше....неколку помали инфаркти....поготово опасно срцечукање имаше во моментот кога Адам промаши пенал...али се е добро, кога добро ќе се заврши :)
Кој го тепал тој над тебе со црвената фаца бе :pos: или од дресот попримил боја :LOL:

S

Stivie G

Гостин
И сега на кој попрво да му одговорам? 12 известувања имав и тоа скоро сите цитати да си ебите векот да си ебите. Само ова ќе го кажам накратко - ќе ве исшамарам сите бе. Сите заедно дојдете мамичето мамино. Ќе се заебаваме овде еден по еден. Изгубив евиденција со кого се треба да се пресметам.
Фаулер да се врати, сликата е добра а статистиката да го прашате овој над мене. Ако е грешна тој е крив.
Шо бе јас крив? Не можевме да ти најдеме статистика, т.е. не се ни потрудивме а ти напна па напна и на крајот мораше сам да си наоѓаш
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 17:45 ---

Сите форумџии таму а јас само Правниче успеав да го запознаам, дури на крајот, значи ти со тој што делеше маици со Игор ако добро те паметам по фацата.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Шо бе јас крив? Не можевме да ти најдеме статистика, т.е. не се ни потрудивме а ти напна па напна и на крајот мораше сам да си наоѓаш
Ич не сте услужливи. Ќе се откажам од вашите услуги
И ти си крив ами кој. Секако само во случај да е грешна. Пошто сам ја набавив не одговарам за евентуални грешки
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 17:47 ---
Сите форумџии таму а јас само Правниче успеав да го запознаам, дури на крајот, значи ти со тој што делеше маици со Игор ако добро те паметам по фацата.
:pos: После главен бил тој.......
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 17:53 ---
Кој го тепал тој над тебе со црвената фаца бе :pos: или од дресот попримил боја :LOL:
:pos: Го виде?? :pos: Од одамна му е тоа така. Затоа ве советувам мирни да си седите ама не......наредниот пат сите ќе сте онакви црвени

S

Stivie G

Гостин
Н
Ич не сте услужливи. Ќе се откажам од вашите услуги
И ти си крив ами кој. Секако само во случај да е грешна. Пошто сам ја набавив не одговарам за евентуални грешки
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 17:47 ---

:pos: После главен бил тој.......
Ми се избриша еднаш мислењето поради твоја вина, па сега одново ти пишам :mad: :mad:
Не сме машини ние се да наоѓаме, потруди се и сам малку, а и завчера добивме позитивни критики така да твоето мислење не се важи :LOL:

И штом делел маици сигурно е во главните, не така без причина го ставиле ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Ми се избриша еднаш мислењето поради твоја вина, па сега одново ти пишам :mad: :mad:
Не сме машини ние се да наоѓаме, потруди се и сам малку, а и завчера добивме позитивни критики така да твоето мислење не се важи :LOL:

И штом делел маици сигурно е во главните, не така без причина го ставиле ;)
Еден ден.....САМО ЕДЕН ДЕН отиде во Скопје и го поприми нивниот менталитет. Готов си и ти ...ц.ц.ц.ц
Туку да не ти платил овој да го браниш?

S

Stivie G

Гостин
Еден ден.....САМО ЕДЕН ДЕН отиде во Скопје и го поприми нивниот менталитет. Готов си и ти ...ц.ц.ц.ц
Туку да не ти платил овој да го браниш?
Климата ме привлече, нека ти е тебе мака шо не дојде :cool:
А како може да ме плати кога не се ни знаеме? :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom