- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
идам и ја!!!Кој е кој.... ае да ве видам!
Иначе секоја чест..... мора да ослободам време за некоја утакмица со вас!
ЧЕСТИТА ТИТУЛА ДЕЧКИ!!! ДА ВИ СЕ МНОЖАТ!!! особено оние од ПЛ!!!
идам и ја!!!Кој е кој.... ае да ве видам!
45 Шута на гол имавме??? Како можи толку јас очекував да имавме до 20-25 ама 45, многу ми се гледат....колку е точна статистикава?Сега сакав јас тоа да го постирам. Ај избриши го да го ставам јас а?
Туку еве статистика за мечот вчера.
Хаха..... ја и ти ке се чекаме кај Велес!идам и ја!!!
ЧЕСТИТА ТИТУЛА ДЕЧКИ!!! ДА ВИ СЕ МНОЖАТ!!! особено оние од ПЛ!!!
45 Шута на гол имавме??? Како можи толку јас очекував да имавме до 20-25 ама 45, многу ми се гледат....колку е точна статистикава?
Јас сум скроз десно, вака кога ја гледаш сликата, само главата ми се гледа...пред мене има знаме, малку се гледа...до девојче (три се, па лесно можеш да се ориентираш) сум застанат...за другиве нека ти кажат.Кој е кој.... ае да ве видам!
Кој го тепал тој над тебе со црвената фаца бе или од дресот попримил бојаЈас сум скроз десно, вака кога ја гледаш сликата, само главата ми се гледа...пред мене има знаме, малку се гледа...до девојче (три се, па лесно можеш да се ориентираш) сум застанат...за другиве нека ти кажат.
Иначе, опасна забава имаше....неколку помали инфаркти....поготово опасно срцечукање имаше во моментот кога Адам промаши пенал...али се е добро, кога добро ќе се заврши
Шо бе јас крив? Не можевме да ти најдеме статистика, т.е. не се ни потрудивме а ти напна па напна и на крајот мораше сам да си наоѓашИ сега на кој попрво да му одговорам? 12 известувања имав и тоа скоро сите цитати да си ебите векот да си ебите. Само ова ќе го кажам накратко - ќе ве исшамарам сите бе. Сите заедно дојдете мамичето мамино. Ќе се заебаваме овде еден по еден. Изгубив евиденција со кого се треба да се пресметам.
Фаулер да се врати, сликата е добра а статистиката да го прашате овој над мене. Ако е грешна тој е крив.
Сите форумџии таму а јас само Правниче успеав да го запознаам, дури на крајот, значи ти со тој што делеше маици со Игор ако добро те паметам по фацата.Јас сум скроз десно, вака кога ја гледаш сликата, само главата ми се гледа...пред мене има знаме, малку се гледа...до девојче (три се, па лесно можеш да се ориентираш) сум застанат...за другиве нека ти кажат.
Иначе, опасна забава имаше....неколку помали инфаркти....поготово опасно срцечукање имаше во моментот кога Адам промаши пенал...али се е добро, кога добро ќе се заврши
Ич не сте услужливи. Ќе се откажам од вашите услугиШо бе јас крив? Не можевме да ти најдеме статистика, т.е. не се ни потрудивме а ти напна па напна и на крајот мораше сам да си наоѓаш
После главен бил тој.......Сите форумџии таму а јас само Правниче успеав да го запознаам, дури на крајот, значи ти со тој што делеше маици со Игор ако добро те паметам по фацата.
Го виде?? Од одамна му е тоа така. Затоа ве советувам мирни да си седите ама не......наредниот пат сите ќе сте онакви црвениКој го тепал тој над тебе со црвената фаца бе или од дресот попримил боја
Ми се избриша еднаш мислењето поради твоја вина, па сега одново ти пишамИч не сте услужливи. Ќе се откажам од вашите услуги
И ти си крив ами кој. Секако само во случај да е грешна. Пошто сам ја набавив не одговарам за евентуални грешки
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 17:47 ---
После главен бил тој.......
Еден ден.....САМО ЕДЕН ДЕН отиде во Скопје и го поприми нивниот менталитет. Готов си и ти ...ц.ц.ц.цМи се избриша еднаш мислењето поради твоја вина, па сега одново ти пишам
Не сме машини ние се да наоѓаме, потруди се и сам малку, а и завчера добивме позитивни критики така да твоето мислење не се важи
И штом делел маици сигурно е во главните, не така без причина го ставиле
Климата ме привлече, нека ти е тебе мака шо не дојдеЕден ден.....САМО ЕДЕН ДЕН отиде во Скопје и го поприми нивниот менталитет. Готов си и ти ...ц.ц.ц.ц
Туку да не ти платил овој да го браниш?
А од кај знам јас дека не се ни знајте?Климата ме привлече, нека ти е тебе мака шо не дојде
А како може да ме плати кога не се ни знаеме?
Требало да прочиташ шо имам напишано погоре .А од кај знам јас дека не се ни знајте?
А од кај да знам дека е точно ?Требало да прочиташ шо имам напишано погоре .