Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.061
Зошто бе да ме кикнат или банираат? Нормални сте вие? Ништо немам згрешено. Вие овде покажувате омраза кон мене. Дури и тепачки со мене сакате да закажите.......:coffee:
Инаку добра идеја е ова со потписов. Ставете го.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 21:09 ---
Вчера Керол доби Божјо просветлување

И тогаш Бог рече: нека бидат голови..........:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Видов во темата за Карлинг си ја стаил сликава...од смеење се превртев...хахаха...прво во ПЛ темата со тој дека млад ќе умре, дали планира уствари млад да умре...се смеам, доаѓам при себе...и ова кога прочитав....хахахаха:pos:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Нема бан за Розата, како иначе ќе иам 53241234 нотификации на секоја тема поврзана со Англиски фудбал :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не бе, таман работа...шала беше...него да го банираат, јас го бојкотирам форумов додеа не се врати...:love:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ајде бе нека дојде да идеме на пиво со тебе и со стормов ќе биде смеење баш сакам да ве упознаам :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Беше ти вчера во Ајриш?
Не не дома гледав со другари ама они не се за Ливерпул така да немаше смисла да ги носам натака, се љутат од Маседониан Редс ако има такви неутрални...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не не дома гледав со другари ама они не се за Ливерпул така да немаше смисла да ги носам натака, се љутат од Маседониан Редс ако има такви неутрални...
Што ти еееее.....јас имав другар за Јувентус што е, до мене седеше, му ја дадов мојата маица од здружението и шал....што има врска....навиваше ко за ЛФЦ да е цел живот....пиеше, се сликаше.....доживуање е....нема врска. Тапа фора ти пуштиле...и кој тоа од редс тебе ти кажал такво нешто....срамота...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Што ти еееее.....јас имав другар за Јувентус што е, до мене седеше, му ја дадов мојата маица од здружението и шал....што има врска....навиваше ко за ЛФЦ да е цел живот....пиеше, се сликаше.....доживуање е....нема врска. Тапа фора ти пуштиле...и кој тоа од редс тебе ти кажал такво нешто....срамота...
Брат еднаш дојдов со другар на Арсенал-Ливерпул он за Арсенал беше ама онака лабаво си седеше, па читав после на фб демек нешто да не доаѓале луѓе што не навиваат за Ливерпул се расипувала атмосферата. Ова беше поодамна. А многу ретко некој од другариве за Ливерпул па затоа си глеам со нив опуштено на страна и ретко доаѓам. Не им се замарам нешто посебно на тие што глумат ХЦ Скаузери со 1 шал Ливерпул и со 1 годишно навивачко искуство :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат еднаш дојдов со другар на Арсенал-Ливерпул он за Арсенал беше ама онака лабаво си седеше, па читав после на фб демек нешто да не доаѓале луѓе што не навиваат за Ливерпул се расипувала атмосферата. Ова беше поодамна. А многу ретко некој од другариве за Ливерпул па затоа си глеам со нив опуштено на страна и ретко доаѓам. Не им се замарам нешто посебно на тие што глумат ХЦ Скаузери со 1 шал Ливерпул и со 1 годишно навивачко искуство :)
Пак ќе пишам "што ти ееее" :)
Брат, од момците на Мак Редс...дали 2-3 доаѓаат а преку 15 админи има на страната, тоа е прва работа. Втора работа е што ваљда дека дерби и дечкото може со дрес си дошол, па бодел очи...или се радувал на голови, што стварно знае да сјебе атмосфера....али пак....ништо сензационално страшно, до толку некој да ти забрани...пази, да ти забрани бе, па уште и тој што ти пишал, огромна е веројатноста да нема ни дојдено, не само на таа...него на ни една утакмица. Затоа, нареден пат...слобдно дојди си, е сеа...ако играме еве наредна со Арсенал, не го носи тој, донеси некој на Јуве, Милан...Реал, Барса..што ти ја знам...али дојди :)

А за пивото, што почнавме муабет...розата е зафатена со преку 20 ферки на камени до сега...така да не верувам дека ќе има време за пиво, плус последната е со мене, така да го јаде 100% :)
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 22:11 ---
Донеси некој на Интер...понапатени од нив моментално нема...да се израдува барем на нерешен резултат...ако ништо повеќе, мада мислам дека ќе ги сќофтаме :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе не се љутам јас не сум 15 годишна средношколка :) Само што имаше така напишано и многу членови се согласија со тоа, па си вика да не кварам атмосфера. А иначе дечкото беше дојде без дрес онака никакво обележје дека е за Арсенал, а и не е таков некој курназ па затоа и го земав. Ни ја не би сакал со некој таков да глеам па и другар да ми е може да јаде нокаут :D . Иначе прво на пиво ве чекам па после ќе ви дојдам на утакмица сакам со Розава да дебитирам заедно многу ми е смешен сакам да го упознаам у живо што фацка е :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.061
А за пивото, што почнавме муабет...розата е зафатена со преку 20 ферки на камени до сега...така да не верувам дека ќе има време за пиво, плус последната е со мене, така да го јаде 100% :)

Донеси некој на Интер...понапатени од нив моментално нема...да се израдува барем на нерешен резултат...ако ништо повеќе, мада мислам дека ќе ги сќофтаме :)
1. Добро тогаш со тебе последен. Ти како главниот на Мустафа ќе ми бидиш :pos: Само имај во предвид дека главните лесно ги тепав. И со големо задоволство :icon_lol:
2. :pos: Во право си за интерашиве. Предлагам Бенеамата да го земите :D Тој има потенцијал како за наш навивач. Можи и ќе го преобратите
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 22:57 ---
Абе не се љутам јас не сум 15 годишна средношколка :) Само што имаше така напишано и многу членови се согласија со тоа, па си вика да не кварам атмосфера. А иначе дечкото беше дојде без дрес онака никакво обележје дека е за Арсенал, а и не е таков некој курназ па затоа и го земав. Ни ја не би сакал со некој таков да глеам па и другар да ми е може да јаде нокаут :D . Иначе прво на пиво ве чекам па после ќе ви дојдам на утакмица сакам со Розава да дебитирам заедно многу ми е смешен сакам да го упознаам у живо што фацка е :)
Нема никогаш да дочекаш. На лош датум е финалето бе упм да фати.
Инаку ништо посебно бе....не сум толку смешен во живо :rolleyes:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе какво финале дојди на обична утакмица, викенд било што. Остај ти финалиња миналиња, битно да дојдес Ск да го видиш :D.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.061
Важи.....ќе дојдам. На некоја утакмица на МЗТ :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom