Г
Гучи
Гостин
Да де, на ден-два мислевНе да го кикнат, бан од 2-3 дена, да олади малку, што викаш хаха
Да де, на ден-два мислевНе да го кикнат, бан од 2-3 дена, да олади малку, што викаш хаха
Беше ти вчера во Ајриш?Ајде бе нека дојде да идеме на пиво со тебе и со стормов ќе биде смеење баш сакам да ве упознаам
Не не дома гледав со другари ама они не се за Ливерпул така да немаше смисла да ги носам натака, се љутат од Маседониан Редс ако има такви неутрални...Беше ти вчера во Ајриш?
Што ти еееее.....јас имав другар за Јувентус што е, до мене седеше, му ја дадов мојата маица од здружението и шал....што има врска....навиваше ко за ЛФЦ да е цел живот....пиеше, се сликаше.....доживуање е....нема врска. Тапа фора ти пуштиле...и кој тоа од редс тебе ти кажал такво нешто....срамота...Не не дома гледав со другари ама они не се за Ливерпул така да немаше смисла да ги носам натака, се љутат од Маседониан Редс ако има такви неутрални...
Брат еднаш дојдов со другар на Арсенал-Ливерпул он за Арсенал беше ама онака лабаво си седеше, па читав после на фб демек нешто да не доаѓале луѓе што не навиваат за Ливерпул се расипувала атмосферата. Ова беше поодамна. А многу ретко некој од другариве за Ливерпул па затоа си глеам со нив опуштено на страна и ретко доаѓам. Не им се замарам нешто посебно на тие што глумат ХЦ Скаузери со 1 шал Ливерпул и со 1 годишно навивачко искуствоШто ти еееее.....јас имав другар за Јувентус што е, до мене седеше, му ја дадов мојата маица од здружението и шал....што има врска....навиваше ко за ЛФЦ да е цел живот....пиеше, се сликаше.....доживуање е....нема врска. Тапа фора ти пуштиле...и кој тоа од редс тебе ти кажал такво нешто....срамота...
Пак ќе пишам "што ти ееее"Брат еднаш дојдов со другар на Арсенал-Ливерпул он за Арсенал беше ама онака лабаво си седеше, па читав после на фб демек нешто да не доаѓале луѓе што не навиваат за Ливерпул се расипувала атмосферата. Ова беше поодамна. А многу ретко некој од другариве за Ливерпул па затоа си глеам со нив опуштено на страна и ретко доаѓам. Не им се замарам нешто посебно на тие што глумат ХЦ Скаузери со 1 шал Ливерпул и со 1 годишно навивачко искуство
1. Добро тогаш со тебе последен. Ти како главниот на Мустафа ќе ми бидиш Само имај во предвид дека главните лесно ги тепав. И со големо задоволствоА за пивото, што почнавме муабет...розата е зафатена со преку 20 ферки на камени до сега...така да не верувам дека ќе има време за пиво, плус последната е со мене, така да го јаде 100%
Донеси некој на Интер...понапатени од нив моментално нема...да се израдува барем на нерешен резултат...ако ништо повеќе, мада мислам дека ќе ги сќофтаме
Нема никогаш да дочекаш. На лош датум е финалето бе упм да фати.Абе не се љутам јас не сум 15 годишна средношколка Само што имаше така напишано и многу членови се согласија со тоа, па си вика да не кварам атмосфера. А иначе дечкото беше дојде без дрес онака никакво обележје дека е за Арсенал, а и не е таков некој курназ па затоа и го земав. Ни ја не би сакал со некој таков да глеам па и другар да ми е може да јаде нокаут . Иначе прво на пиво ве чекам па после ќе ви дојдам на утакмица сакам со Розава да дебитирам заедно многу ми е смешен сакам да го упознаам у живо што фацка е