S
Stivie G
Гостин
Читај и доста ме нервираш веќе .А од кај да знам дека е точно ?
Читај и доста ме нервираш веќе .А од кај да знам дека е точно ?
Брат, те видов кога влезе...те знам од фан пејџов јас....ама се зазборевме со Игор, ме виде ти и членските нели требаше да ги пластифицирам, уствари не знам дали примети...па да ги склопиме. Плус, се потрудив твојата да биде меѓу првите...не знам дали приметиСите форумџии таму а јас само Правниче успеав да го запознаам, дури на крајот, значи ти со тој што делеше маици со Игор ако добро те паметам по фацата.
После главен бил тој.......
Ти мене знаеш а јас тебе не?Брат, те видов кога влезе...те знам од фан пејџов јас....ама се зазборевме со Игор, ме виде ти и членските нели требаше да ги пластифицирам, уствари не знам дали примети...па да ги склопиме. Плус, се потрудив твојата да биде меѓу првите...не знам дали примети
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 00:03 ---
Ааааа....доста ти попуштам и те оставам за крај, прва ферка со мене, да те рашлакам и да ти дојде памет....не иде ова вака
Газдата мора да ги знае сите вработеени се шалам....него глеав да ги заприметам сите членови...плус ти викам, од фан пејџот на фб...сеа да не ти спомнувам име и презиме тука...како и да е, членските можеби маааалку разочараа...али ќе бидат подобри за наредна сезинаТи мене знаеш а јас тебе не?
Иначе да, меѓу првите добив картичка и маица и тоа каде шо седев ми беше донесена
Се е на нивоуу, јас сум задоволен од организицајата и од се останато.Газдата мора да ги знае сите вработеени се шалам....него глеав да ги заприметам сите членови...плус ти викам, од фан пејџот на фб...сеа да не ти спомнувам име и презиме тука...како и да е, членските можеби маааалку разочараа...али ќе бидат подобри за наредна сезина
Фичо како членската бе, малце запрљана да не ти ја дадоа, слушам у ѓубре завршилапеер, не беше намерно жими сеГаздата мора да ги знае сите вработеени се шалам....него глеав да ги заприметам сите членови...плус ти викам, од фан пејџот на фб...сеа да не ти спомнувам име и презиме тука...како и да е, членските можеби маааалку разочараа...али ќе бидат подобри за наредна сезина
По трет пат ќе кажам, кога си пијан, не се дружам со тебе....правам членски, правам...Ека ми вика, еве ја последната...а мојата нигде ја нема...кога таа да ти била фрлена во Џубре, џубре едноФичо како членската бе, малце запрљана да не ти ја дадоа, слушам у ѓубре завршилапеер, не беше намерно жими се
Инаку кој стигнав запознав, Сторм го очекувам скоро секоја утакмица, ептен е блиску а Стиви Џ го очекувам колку може почесто а и у Струмица ќе идам почесто пролетта, па може и на гостиснки терен да изглеаме некоја. Хериотс, како бе не усепав тебе да те запознаам, го испарадирав целиот паб едно 200 пати.
Мило ми е што гледам позитивен фидбек од работата на здружението и само да потсетам ние го почнавме ама заедно да работиме. Секој со било каква идеја во насока на ширење на здружението е добредојдена. Слободно пишете на мене или на Пеџа. Секоја утакмица на Ливерпул организирано се гледа, како ке се затопли следат други активности ама за тоа отом потом.
Следна повисока цел ни е official branch of Liverpoolfc supporters , а највисоката цел е групна посета на Ливерпул и Енфилд. Јас мислам дека е сосема возможно и реално ова.
Пс Имаме и официјален you tube channel
http://www.youtube.com/user/liverpoolfansmkd
Заборавил да напише, ни треба хост само еден да платиме и ќе гура, а работата за ставање нови вести ќе ти припадне тебе, мојот глас иде кај тебе, па ќе видиме...дали ти ќе составиш тим..или нешто слично...отом-потом..прво да платиме хост.Можеби фали уште веб-страна, другото пак ќе кажам е на ниво, се надевам дека така и ќе се продолжите. Тоа со гледањето на натпревари низ другите градови е исто одлична идеја.
Толку ли сум добар што дури и вести ќе пишувам на страната ако дојде до тоа?По трет пат ќе кажам, кога си пијан, не се дружам со тебе....правам членски, правам...Ека ми вика, еве ја последната...а мојата нигде ја нема...кога таа да ти била фрлена во Џубре, џубре едно
Инаку, дојдов за каналот да го постирам...ама глеам си зафршил работа, фраериште на место еј!!
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 16:07 ---
Заборавил да напише, ни треба хост само еден да платиме и ќе гура, а работата за ставање нови вести ќе ти припадне тебе, мојот глас иде кај тебе, па ќе видиме...дали ти ќе составиш тим..или нешто слично...отом-потом..прво да платиме хост.
Мостот и за тебе!! Ама со оглед на тоа шо и двајцата не сме од ск можи и некое друго место.Читај и доста ме нервираш веќе .
Доста бе......за малку ќе ме зафркнеше на погрешен ќе се нафрлев 800 проблеми ќе имавме после. Ти за крај розо моја. Ти си шлагот на тортата. Односно јаготката на шлаготАаааа....доста ти попуштам и те оставам за крај, прва ферка со мене, да те рашлакам и да ти дојде памет....не иде ова вака
Не можи!!! Мрзлив си и ќе собериш мрзлив тим. Не сакате да ме услужите мене така да не биваТолку ли сум добар што дури и вести ќе пишувам на страната ако дојде до тоа?
Фала ти на гласот . Ако се случи тоа ќе направам и добар тим за работа. Кога сме кај каналот сега ќе ставам едно од видеата во темата за ПЛ да видат како прослававаме .
A кој е Брус Ли?Chestitki i od mene za titulata!
Neka ni se mnozhat titulite i so srekja Fan Klubot Macedonian Reds.
Natprevarot nema da go komentiram poshto zhivci iskinav dodeka go gledav, ali zadovolstvoto posle beshe priceless.
Se nadevam deka nema da kiksneme u FA Cup-ot pa ke imame ushte eden povod za slavenje.
Btw, gledam tuka se dogovarate za ferki na Kameni most, pa da ne sedite za dzabe do togash, eve vi edno video da se navezhbate i posle da krshite kichmi.
YWNA!
Ајде за следното финале ќе се пресметаме на мостот, туку многу битки ќе имаш, додека стигнеш до битка со мене ќе се измориш многу .Мостот и за тебе!! Ама со оглед на тоа шо и двајцата не сме од ск можи и некое друго место.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 16:23 ---
Доста бе......за малку ќе ме зафркнеше на погрешен ќе се нафрлев 800 проблеми ќе имавме после. Ти за крај розо моја. Ти си шлагот на тортата. Односно јаготката на шлагот
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 16:24 ---
Не можи!!! Мрзлив си и ќе собериш мрзлив тим. Не сакате да ме услужите мене така да не бива
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 16:25 ---
A кој е Брус Ли?
Мрзливи сте. А и не ги плаќаш доволно вработените затоа така.Ајде за следното финале ќе се пресметаме на мостот, туку многу битки ќе имаш, додека стигнеш до битка со мене ќе се измориш многу .
Не ме терај да не те услужувам на страната и во иднина па тогаш за се сам да се снаоѓаш . Колку можеме да најдеме, постираме а остататок сам ќе си го наоѓаш.
Хахха, каква плата бе, ти на цело си ојдел веќе.Мрзливи сте. А и не ги плаќаш доволно вработените затоа така.
За биткиве без гајле. Загревање ќе бидат. А ако има некој проблем тогаш
И одма до главните ќе стигнам
Не реков за сега јас. Ладно е. Кога ќе затопли тогаш. А оти бе не им даваш плата? Ги експлоатираш?Хахха, каква плата бе, ти на цело си ојдел веќе.
А шо битки ми спомнуваш ко нигде те нема да се појавеш ?