Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Прочитавте ли за Фаулер? Чекал повик од Кени за да го врати во тимот бидејки ангажманот му завршува на крајот на март. Време е и ние да вратиме една легенда во тимот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
1. Добро тогаш со тебе последен. Ти како главниот на Мустафа ќе ми бидиш :pos: Само имај во предвид дека главните лесно ги тепав. И со големо задоволство :icon_lol:
2. :pos: Во право си за интерашиве. Предлагам Бенеамата да го земите :D Тој има потенцијал како за наш навивач. Можи и ќе го преобратите
Ххаахахаха....кој сакаш главен, тој....јас мислам дека вториот е добро, ми одговара со конструкцијата, јас сум крупен дечко знаеш...али тој лесно се поминува...мада тебе би ти требаче минимум....осеќам....чекај....па еве 17 жетони :)

А за интерашите, не ги знам...али како поим и навивачи, мислам дека не напраив грешка :pos:

П.С. Доаѓај, не ебавај сојки таму.....жустро ќе е, се бориме за пласман во ЛШ....или не:pos:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 23:40 ---
Прочитавте ли за Фаулер? Чекал повик од Кени за да го врати во тимот бидејки ангажманот му завршува на крајот на март. Време е и ние да вратиме една легенда во тимот.
Ставив пред 2-3 страни објава мислам....и баш би било перверзно доколку само би тренирал со тимот. Само што не знам дали очекува да биде вратен како играч...или во стручен штаб.

П.С. беше во коментаторското столче на Скај Спортс за финалето, заедно со Џејми Реднап

S

Stivie G

Гостин
Како играч би требало-мое мислење, таман да го освоиме ФА Купот со него и со трофеј да може да се пензионира човекот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Повелете момци, што не присуствувате....ова е одприлика 70% од луѓето што беа во Паб

Attachments

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи јас со Гучи доаѓам да не ми се деси сачекуш у Ајриш:eek:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Неможам да те најдам на сликава требало по шорцеви да дојдеш :)
Хахаха...брат, ептен се убацив со сликањето, видов дека се местат, јас у меѓувреме внатре раздолжував, тоа што имаше некој заборавено да плати, па не завршив, само истрчав...до девојче едно застанав, ја избуткав кутрата....ама не беше намерно...а за тетоважата, на Харлотс му ја покажав, нека ти пренесе тој импресии, доколку ги има се разбира :)
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 01:26 ---
Мојата фаца е покриена од едно 5че :)
Јас сеа првпат на сликава видов дека се праеле петки..:pos:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Повелете момци, што не присуствувате....ова е одприлика 70% од луѓето што беа во Паб

Кој е кој.... ае да ве видам!

Иначе секоја чест..... мора да ослободам време за некоја утакмица со вас!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кој малер сум јас, еднаш се решив Скопје да дојдам само 6 души имаше во Агер-Сагер (зборувам за утакмицата со брајтон), ај наредниот пат кога ке дојдам обавезно идам на утакмица

Kajgana Shop

На врв Bottom