Г
Гучи
Гостин
Ајде у среда, против центарските пи*киВажи.....ќе дојдам. На некоја утакмица на МЗТ
Ајде у среда, против центарските пи*киВажи.....ќе дојдам. На некоја утакмица на МЗТ
Ххаахахаха....кој сакаш главен, тој....јас мислам дека вториот е добро, ми одговара со конструкцијата, јас сум крупен дечко знаеш...али тој лесно се поминува...мада тебе би ти требаче минимум....осеќам....чекај....па еве 17 жетони1. Добро тогаш со тебе последен. Ти како главниот на Мустафа ќе ми бидиш Само имај во предвид дека главните лесно ги тепав. И со големо задоволство
2. Во право си за интерашиве. Предлагам Бенеамата да го земите Тој има потенцијал како за наш навивач. Можи и ќе го преобратите
Ставив пред 2-3 страни објава мислам....и баш би било перверзно доколку само би тренирал со тимот. Само што не знам дали очекува да биде вратен како играч...или во стручен штаб.Прочитавте ли за Фаулер? Чекал повик од Кени за да го врати во тимот бидејки ангажманот му завршува на крајот на март. Време е и ние да вратиме една легенда во тимот.
Која тетоважа?Не ја гледам тетоважата!!!!!!!!!!!!!!111
Неможам да те најдам на сликава требало по шорцеви да дојдешКоја тетоважа?
И ти ли аеродромец искочи!? ..полека, полека почнавте да излагате од плакарот а?Ајде у среда, против центарските пи*ки
Хахаха...брат, ептен се убацив со сликањето, видов дека се местат, јас у меѓувреме внатре раздолжував, тоа што имаше некој заборавено да плати, па не завршив, само истрчав...до девојче едно застанав, ја избуткав кутрата....ама не беше намерно...а за тетоважата, на Харлотс му ја покажав, нека ти пренесе тој импресии, доколку ги има се разбираНеможам да те најдам на сликава требало по шорцеви да дојдеш
Јас сеа првпат на сликава видов дека се праеле петки..Мојата фаца е покриена од едно 5че
Повелете момци, што не присуствувате....ова е одприлика 70% од луѓето што беа во Паб
Од секогаш ја гордо си се декларирамИ ти ли аеродромец искочи!? ..полека, полека почнавте да излагате од плакарот а?