Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Не реков за сега јас. Ладно е. Кога ќе затопли тогаш. А оти бе не им даваш плата? Ги експлоатираш? :D
А за кога кажуваш? За наредниот 29 февраури ли :icon_lol:?
А за плати, економската криза си го прави своето ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
А за кога кажуваш? За наредниот 29 февраури ли :icon_lol:?
А за плати, економската криза си го прави своето ;)
Ако е топло - тогаш
Каква криза бе? Богат си ти немаш гајле. Плати ги таму луѓето

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Мојата фаца е покриена од едно 5че :)
Не си само ти, и мене ме имат покриено... :)

Инаку, втор ред десно до девојката со дресот, со капа и долга коса (и лицето покриено со раката на дечкото во бел дрес)... :)

Рекламата со Reina :pos::

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не си само ти, и мене ме имат покриено... :)

Инаку, втор ред десно до девојката со дресот, со капа и долга коса (и лицето покриено со раката на дечкото во бел дрес)... :)

Рекламата со Reina :pos::

Сакаш да кажеш ти си тој што со девојакта секоја недела си глеа утакмици??
ако е така, ти си еден среќен човек, ем изгледате заљубено до даске ем девојка ти навија за Ливерпул. Готоо, типов не тепа у поим...:D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Треба да се забрани на Џеррард да оди во репрезентациа ... коа и да оди се повредува , никоаш здрав не се вратил ... :mad:
пак се повреди ( колку сериозно незнам )

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Момци како сте? Ги средивте импресиите од финалето ? Јас заради тој глуп факултет дури сега стигнав да пишам.....Како можеше Стиви да се повреди сношти права штета е ако отсуствува тоа значи оти го губиме капитенот, лидерот на екипата, и во средината остануваме со во последно време несигурниот Спиринг, заморениот Адам, и надвор од форма Хендерсон значи средината ке ни биди никаква ова во никој случај не смееше да се случи, плус го изгубивме Агер според зборовите на Кени на "неколку недели" што значи Кара (старата коска :D) ке игра место него а сабота не чека клучна утакмица за 4тото место и мислам оти ако не победиме ги губиме шансите за 4то место, како и да е пред 4 дена се закитивме со медал и сега одиме понатаму YNWA

S

Stivie G

Гостин
Редно е Арсенал да падне на Енфилд. Тоа се нема случено уште од 2007 мислам. За натпреварот сме доста ослабнати со неиграњето на Џерард и Агер. Во оваа работа има и еден интересен факт:Немаме победа со Џерард во ПЛ оваа сезона кога тој стартувал на натпревар. За сабота очекувам Кени да почне со Реина, Енрике, Шкртел, Карагер, Џонсон/Кели, Спиринг, Хендерсон, Адам, Даунинг, Суарез и Керол. Белами најверојатно ќе биде на клупа бидејки синоќа одигра 90 минути за Велс.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Инаку некни слушнав еден фрапантен податок....во последните 12 натпревари кои сме ги играле на пенали 10 имаме добиено.....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас имам предлог еден, на кратко само. Со тоа што се почести ни се потсмеваат во темата за ПЛ колку сме ние не успешни...а ниекои на полето успешност немаат ни У, да престанеме со теми за дерби натпревари и едноставно да не коментираме во истите. Пример, треба сега да се прави тема за со Арсенал, ние како домаќини треба да ја отвориме, јас мислам да се одбегнуваат такви теми и доколку ги има да не пишуваме во нив, зошто секој муабет се врти околу и на крај доаѓа до тоа како немаме трофеј во ПЛ. Мое мислење и јас ќе стојам до истото, ваше е дали ќе ме поддржите или не, зошто немам намера да се објаснувам постојано за едно те исто.

Поздрав.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас имам предлог еден, на кратко само. Со тоа што се почести ни се потсмеваат во темата за ПЛ колку сме ние не успешни...а ниекои на полето успешност немаат ни У, да престанеме со теми за дерби натпревари и едноставно да не коментираме во истите. Пример, треба сега да се прави тема за со Арсенал, ние како домаќини треба да ја отвориме, јас мислам да се одбегнуваат такви теми и доколку ги има да не пишуваме во нив, зошто секој муабет се врти околу и на крај доаѓа до тоа како немаме трофеј во ПЛ. Мое мислење и јас ќе стојам до истото, ваше е дали ќе ме поддржите или не, зошто немам намера да се објаснувам постојано за едно те исто.

Поздрав.
Се согласувам со тебе го добиваш мојот глас, значи едноставно со некои луѓе не вреди да прајш муабет за најдобрата работа на светот (фудбалот), како и секаде така и овде на форумов има мали дечиња кои го знаат само Торес и Дрогба и навиваат за Челси, само Руни и Гигс и навиваат за јунајтед до душа и немора да се деца ами луѓе кои појма немаат од фудбал а само гомна јадат и стварно не гледам зошто во таква ситуација би пишувал на тие дерби теми на кои секој со секого се контра и како што кажа на крај се доаѓа до тоа оти ние немаме титула во ПЛ а ние велиме оти пак екипи како Челси, Сити немаат трофеј во ЛШ, мене ми е доволно што овде на оваа тема ФАН КЛУБ-ЛИВЕРПУЛ можам да ги споделам моите мислења, коментари со вас.....YNWA
--- надополнето: 2 март 2012 во 11:48 ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2109105/Kenny-Dalglish-told-expect-major-investment-summer.html
На лето Кени ке има помалку пари за трошење (мислам за купување на играчи :D) што до негде и се во право веќе се направи тој ремонт во клубот, донесени беа 9 играчи продадени отприлика исто толку знчи сега на лето само се очекуваат освежувања според мене од околу 2-3 играчи, а и подобро е така бидејќи ова е нов Ливерпул и сите играчи мора да се воиграат меѓусебно.....

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ќе има пари бе нека не ве лажат веснициве :)

Peja989 за претседател !

Г

Гучи

Гостин
Значи предлог законот на Пеја е усвоен! ја бојкотираме темата за Премиер лига, ако пише некој одма фаќам врски и бан :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Значи предлог законот на Пеја е усвоен! ја бојкотираме темата за Премиер лига, ако пише некој одма фаќам врски и бан :D
Не не, не мислев премиер лигата, ако има нешто да пишете слободно, али ако е провокација одбегнете, зошто се губи време и живци....безпотребно. Мислев за бојкотирање теми за дерби натпреварите, односно не отварање или коментирање во истите.

Г

Гучи

Гостин
Не не, не мислев премиер лигата, ако има нешто да пишете слободно, али ако е провокација одбегнете, зошто се губи време и живци....безпотребно. Мислев за бојкотирање теми за дерби натпреварите, односно не отварање или коментирање во истите.
Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom